Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Ande- og flæskesteg på Mortens aften

tilbuds-billede
120,-
Ikke aktivt
værdi:
225,-,-
47%

Deal fra 3/9-2018

Dronninglund: Dronninglund Hotel

- Velkomstdrink
- Forret: Laks Bellevue m. rejer, asparges, kaviar og flütes
- Hovedret: Ande- og flæskesteg m. rødkål, svesker, sovs og kartofler
- Dessert: Skøn æbletærte m. cremefraiche & fløde

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder 10. nov. Stedet har en elite-smiley
 
Se alle Dronninglund Hotel deals

Yderligere beskrivelse

Hold din Mortensaften på Dronninglund Hotel lørdag d. 10. november 2018 for kun kr. ##99::120%%,- pr. person (værdi kr. 225,-). Kom og vær med, det bliver en aften fyldt med utrolig lækker mad og hygge.  Man kan næsten dufte det.. Mortensaften andestegen.. OG flæskestegen med de sprøde svær. UHM! Dronninglund Hotel gentager successen med deres velsmagende og hyggelige Mortensaften arrangement, og vi kan kun anbefale dig at skynde dig at få bestilt bord, så er du sikker på, at der er plads i år - husk, at du kan købe flere værdibeviser, perfekt hvis familie eller venner skal inviteres med.  Tilbuddet indeholder denne smagfulde Mortensaften menu:    Velkomstdrink Forret: Laks Bellevue m. rejer, asparges, kaviar og flütes  Hovedret: Andesteg OG flæskesteg m. rødkål, syltede agurker, svesker, sauce og kartofler  Dessert: Skøn æ bletærte m. cremefraiche & fløde. Bemærk:  Værdibeviset er kun gyldig lørdag den 10. november 2018 på Mortensaften.   Historien bag Mortensaften Vi spiser and på Mortensaften den 10. november, selvom det oprindeligt egentlig var gås, man spiste, og manden involveret faktisk hed Martin :-D  Vi fejrer Mortensaften til minde om biskoppen Martin af Tours, som ikke ville være biskop. I 300-tallet levede Martin, der var så populær blandt befolkningen i Tours, at de ville vælge ham til biskop, men det var Martin ikke interesseret i. Da byens indbyggere kom for at udnævne ham til biskop, gemte han sig i en gåsesti, et ærgerligt valg, da gæssene ikke brød sig om besøget og skræppede op og dermed afslørede Martin.  Martin blev fundet og tvunget til at påtage sig embedet som biskop over byen, og som hævn foranstaltede Martin, at alle husstande en gang om året skulle slagte mindst én gås og spise den på den dag, hvor Martin blev afsløret.  Kilde: kristendom.dk Læs et lille udpluk af hvad gæsterne siger om stedet:  "Har tilbragt den forløbne weekend på hotellet, og var meget tilfreds med opholdet. God mad og meget venlig betjening. Pænt og nydeligt overalt. Vi har absolut intet at klage over. Kan godt være, at værelset lugtede lidt af fugt lige da vi kom ind, men efter en times udluftning mærkede vi intet mere til det hele weekenden" . -  Grethe L "Godt hotel med central placering midt i Nordjylland tæt på Aalborg. Godt og velindrettet værelse med det, som forventes. God restaurant. Meget lille pool og fin sauna. Kan varmt anbefales til et par fridage" . -  Per R "Vi er 7 personer som har været på miniferie,på Hotel Dronninglund.Det var rigtig godt pæne og rene store værelser, kaffe og kage ved ankomst ,velkomst drinks 3 retters virkelig lækker menu.samt en god morgenkomplet.Så vi kan varmt anbefale stedet hvis man trænger til en lille ferie" . -  Rita M "Et fint sted, hvor det føles rart at være. God service, rigtig fin mad og okay værelser, når man tager prisen i betragtning. Alt i alt en god oplevelse at være der i nogle dage" . -  Moller

Ekstra information

Slotsgade 78 9330 Dronninglund98 84 15 33

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 135,-
værdi:
203,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

I dag: Sushimenu & sodavand

Århus: Bluefin

Innovativt fusionskøkken - pikante sushihapsere, grillspyd og friske gincocktails. Gælder kun i dag.
"Book straks - få pladser. Se tilbud i aften Stedet har en glad smiley
4.2 af 5 stjerner (128 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

45% rabat på hele menukortet - ikke drikke

Taastrup: Café Mango

Nyd et lækkert måltid og bliv mødt af en fantastisk atmosfære. Cafe Mango byder både på sandwiches, frokost menuer, brunch, smørrebrød, suppe, salater, burgers, snacks, desserter, pasta og meget mere.
"Søn-tir til 1. maj. Prisen giver kun adgang til rabat på stedet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
250,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tapasplatte for 2

Nær Rådhuspladsen: Groth & Perssons Vinbar

Groth & Persson Vinbar inviterer jer indenfor i de hyggelige, rustikke lokaler, hvor I kan dele en lækker tapasplatte og en rolig stund med 40 %. Groth & Persson Vinbar ligger på Kattesundet, centralt i København, og er et oplagt sted at starte en god aften i byen.
" Til d. 8. jul. Toe. - lør. Reserver en dag i forvejen." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide