Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Adidas Alphaskin træningstøj

tilbuds-billede
159,-
Ikke aktivt
værdi:
249,-,-
36%

Deal fra 15/10-2018

Vælg mellem 3 varianter

Adidas Alphaskin-serien er svedtransporterende og et must-have til den træningsglade mand. Vælg imellem t-shirt, long-sleve eller tights. Alt fås i str. S-XXL og i sort, mens t-shirten også fås i farven blå.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering: 39,-. Prisen gælder t-shirten.
 
Se alle adidas deals

Yderligere beskrivelse

Adidas er utrolig dedikerede til at skabe produkter, der er skånsomme for miljøet. Derfor er produkterne i denne serie alle lavet af genanvendt polyester, for at spare på klodens ressourcer og reducere emissioner. T-shirt Mangler du en fed t-shirt til løb eller træning? Så er dette den helt rette for dig. Den har UV beskyttelse og er lavet med flatlock-syninger, hvilket minimerer chancen for hudirritation. Der er indsatser med mesh under armene og bag på, hvilket sørger for en konstant og behagelig ventilering. Produktspecifikationer: Mærke: Adidas Serie: Alphaskin Model: T-shirt Farver: Blå Sort Størrelser: S-XXL Materialer: Genanvendt polyester Flatlock-syninger Detaljer: Indsatser i mesh nag på og under armene for ventilering UV-beskyttelse Normalpris: kr. 249,- / Kampagnepris: kr. 159,- Long-sleve Hvis du elsker at løbe udenfor eller ønsker at prøve kræfter af med det - er denne long-sleve det perfekte valg. Kroppen holder en god temperatur og du vil føle dig støttet under hele forløbet. Kompressions pasformen støtter dine muskler og det svedtransporterende Climalite, holder dig tør under hele din trænings session. Ønsker du at træne i fitnesscenter, kan denne langærmede t-shirt også bruges. Produktspecifikationer: Mærke: Adidas Serie: Alphaskin Model: Long-sleve Farver: Sort Størrelser: S-XXL Materialer: Genanvendt polyester Flatlock-syninger Detaljer: Indsatser i mesh nag på og under armene for ventilering UV-beskyttelse Climalite Kompressionspasform Normalpris: kr. 279,- / Kampagnepris: kr. 179,- Tights Den fastlåste kompressions pasform sørger for at du kan holde 100% fokus under din træning. Climacool håndterer varmen og sveden, så du holdes tør og har en konstant temperatur. Vælg selv om du vil bruge disse tights alene, eller med et par løse short udenover. Produktspecifikationer: Mærke: Adidas Serie: Alphaskin Model: Tights Farver: Sort Størrelser: S-XXL Materialer: Genanvendt polyester Flatlock-syninger Detaljer: UV-beskyttelse Climacool Kompressionspasform Normalpris: kr. 349,- / Kampagnepris: kr. 225,-

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
139,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sportsrem til Apple Watch 5

Remmene fås i 15 farver og i 2 størrelser

Vores flotte serie af sportremme til Apple Watch 5 er fremstillet af et højkvalitativt kunststofmateriale, der giver en blød følelse på håndleddet. Materialet er supersoft og samtidigt meget slidstærkt og sidder helt sikkert og godt på hånden.
" Levering: 29,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
139,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sportsrem til Apple Watch 1

Remmene fås i 15 farver og i 2 størrelser

Af højkvalitativt kunststofmateriale, der giver en blød følelse på håndleddet. Materialet er supersoft og samtidigt meget slidstærkt og sidder helt sikkert og godt på hånden.
"Levering: 29,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
139,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sportsrem til Apple Watch 3

Remmene fås i 15 farver og i 2 størrelser

Fremstillet af et højkvalitativt kunststofmateriale, der giver en blød følelse på håndleddet. Materialet er supersoft og samtidigt meget slidstærkt og sidder helt sikkert og godt på hånden.
" Levering: 29,- " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide