Frokostplatte til 4 på topanmeldt café

tilbuds-billede
390,-
Gå til tilbud
værdi:
780,-
50%

Deal fra 8/11-2018

Over for Christiansborg: Kanal Cafeen

Få skønne sild og varme pandestegte rødspættefileter med citron og hjemmerørt remoulade. Smag ribbensteg med rødkål & surt samt hjemmelavet hønsesalat m.m.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

1. jan. - 1. maj. Man. - tors. Bestil bord min. 2 døgn før. Stedet har en glad smiley og får
4.5 af 5 stjerner (561 brugere)
Vi har spist der på deal flere gange. Meget hyggelig stemning med udsigt til Christiansborg og lækker mad i gavmilde portioner.
 
Se alle Kanal Caféen deals

Yderligere beskrivelse

Så er tilbuddet på den populære frokostplatte på Kanal Cafeen tilbage, køb i dag og få ##57% ::50% %%rabat på Frokostplatte til 4 personer, pris kr. ##332::390%%,- (værdi kr. 780,-) Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 01.01.2019 - 01.05.2019  kan du og 3 ledsagere fra kl. 11.30-17.00 nyde den roste og eftertragtede, populære mad på Kanal Cafeen.  Tilbuddet indeholder en platte til 4 personer, som består af:  Lækre sild Rødspætte med remoulade Ribbensteg med rødkål Roastbeef med pickles Hønsesalat  Brie Bemærk: Værdibeviset er kun gyldig ved medbringelse af SMS.  Værdibeviset er gyldig mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 11:30 - 17:00 fra 01.01.2019 - 01.05.2019.   Bordbestilling påkrævet senest 48 timer i forvejen. Kanalcafeen er en gedigen københavnsk frokostrestaurant, der menes grundlagt i 1852 og har stor historie bag sig.  Kanal Cafeen var blandt de sidste mandsbeværtninger, hvor kvinder kun måtte komme “i selskab med mennesker”. Selv tidligere statsministerfrue Helle Virkner blev dengang nægtet adgang. I dag er kvinder naturligvis lige så velkomne som mænd til den gode mad i Kanal Cafeens hyggelige kælder, der bl.a. besøges af folketingets medlemmer. Det var her Poul Nyrup Rasmussen og Niels Helveg Petersen udtænkte komplottet mod Svend Auken. Kanal Cafeen bærer tydeligt præg af sit naboskab til kanalen med skøn gammeldags maritim stemning i kælderen med billeder fra livet på søen. Benyt dig af tilbuddet nu og se frem til en skøn frokost i dejligt selskab på Kanal Cafeen! Læs her et udpluk af hvad gæster skriver om Kanal Cafeen:   ”Bedste frokost i Kbh.  Kommer her tit altid glade tjener og friske maden er den bedste indenfor smørrebrød og alt tid frisk og hjemmelavet kan sidde på vandet når vejret er godt”  -  Ingeborg E ”Det klapper bare!  Velkendt Københavsk frokost restaurant. Som har leveret kvalitet i årevis. Vi fik deres platte som er helt klassisk sild, fiskefilet, hønsesalat, roastbeef, ribbenssteg og ost. Alt hjemmelavet, og yderst velsmagende. Sammen med lidt fadøl og lidt snaps og en frisk tjener så ender det med at blive en dejlig frokost. Sp Kanal Cafeen er så afgjort et besøg værd, husk at bestille bord.”  -  Jan P ”Super.  Det er bare det bedste spisested i København, hvad jeg ved af, maden er i topklasse, og betjeningen er rigtig god og dejlig venlig, det er et super godt sted. Tag trygt derhen og få en rigtig god og hyggelig oplevelse, men det er en god ide at bestille bord i forvejen. Kan helt klart anbefales.”  –  Preben ”Frokost med gode venner.  Dejligt at se en fyldt restaurant på en helt almindelig tirsdag. Venlig modtagelse af tjenerne. Det bestilte smørrebrød kom hurtigt efter vi havde bestilt og smagte rigtig dejligt. God opvartning af vores tjener, der havde en frisk stil, som passer fint til stedet. Et sted vi gerne kommer igen.”  –  Ole T

Ekstra information

Frederiksholms Kanal 18 1220 København K33 11 57 70

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 140,-
værdi:
280,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Topanmeldt smørrebrød til 2

Tæt ved Nytorv: Bar Rye

Få 4 styk smørrebrød til 2 personer, hvor du har frit valg mellem alle smørrebrødsvarianterne. Nyd fx et stykke med tatar af okseindelår, toppet med saltede solbær, estragoncreme og hvidløgsskud og meget mere.
"Gælder tir-søn kl. 11-17 til d. 14. maj. Både eat-in og take-away. Stedet har en glad smiley Få anmeldelser - alle er helt i top:
5 af 5 stjerner (10 brugere)
Over 650 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
695,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

5-retters menu på topanmeldt sted

Kongens Nytorv: Restaurant Grønnegade

Besøg Restaurant Grønnegade og nyd en middag ud over det sædvanlige. Restauranten byder på en eksklusiv 5-retters menu, der er inspireret af det moderne franske og danske køkken. Restauranten skifter løbende menu for at sikre et varieret udvalg til deres gæster.
"Man. - ons. indtil 20. marts. Gælder ikke for børn under 10 år. Stedet har en elite-smiley og får:
4.5 af 5 stjerner (597 brugere)
Over 250 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 275,-
værdi:
420,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

7 gourmet-serveringer - rost sted

Nær rundetårn: Restaurant Naert

Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Start med lækre snacks – fx nordiske fladbrød med stegt torsk, sprødt fiskeskind med dips samt tatar af okseinderlår.
"Indtil 25. apr. Hver person kan købe og bruge op til 8 beviser. Vi kan anbefale stedet. Gourmet-oplevelse til en rigtig god pris. Stedet får:
4.6 af 5 stjerner (163 brugere)
" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide