Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Hylde med bluetooth-højttaler

tilbuds-billede
799,-
Ikke aktivt
værdi:
1795,-
55%

Deal fra 9/11-2018

Fra Kreafunk

Denne højttaler handler ikke kun om god lyd, men også om en praktisk hylde, der har en bæreevne på 15 kg. Hyldens styrke skaber en masse muligheder for at kombinere hyldeplads og lyd i dit hjem.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos plusdeal

Levering: 45,-.
 
Se alle bluetooth højttaler deals

Yderligere beskrivelse

Leveringstiden er 5-7 hverdage efter endt kampagne Obs: Begrænset antal bShelf er både en hylde og et lydsystem. Hyldens minimalistiske design falder i ét med det rum, den placeres i, og er samtidig en usynlig lydkilde, der kan spille dit rum op. bShelf handler ikke kun om god lyd men også om en praktisk hylde, der har en bæreevne på 15 kg. Hyldensstyrke skaber en masse muligheder for at kombinere hyldeplads og lyd i dit hjem. Produktspecifikationer: Mærke: KreafunkModel: bShelfType: Hylde med indbygget bluetooth-højtaler Størrelse: 80 x 30 x 6 cmFarve: SortDetaljer:Indbygget bluetoothFjernbetjening medfølgerKan bære op til 15 kgKraftigt vægbeslagBasrefleks labyrent for dybere bas og mere fyldig lydNormalpris: kr. 1.795,- / Kampagnepris: kr. 799 Leveringstiden er 5-7 hverdage efter endt kampagne Obs: Begrænset antal bShelf er både en hylde og et lydsystem. Hyldens minimalistiske design falder i ét med det rum, den placeres i, og er samtidig en usynlig lydkilde, der kan spille dit rum op. bShelf handler ikke kun om god lyd men også om en praktisk hylde, der har en bæreevne på 15 kg. Hyldensstyrke skaber en masse muligheder for at kombinere hyldeplads og lyd i dit hjem. Produktspecifikationer: Mærke: Kreafunk Model: bShelf Type: Hylde med indbygget bluetooth-højtaler Størrelse: 80 x 30 x 6 cm Farve: Sort Detaljer: Indbygget bluetooth Fjernbetjening medfølger Kan bære op til 15 kg Kraftigt vægbeslag Basrefleks labyrent for dybere bas og mere fyldig lyd Normalpris: kr. 1.795,- / Kampagnepris: kr. 799

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Transportabel bluetooth højttaler

Med mikrofon

Med denne store transportable højtaler, har du altid mulighed for musik, hvor end du går. Højtaleren har et unikt og elegant design, med indbygget bluetooth og FM scan radio som gør det muligt at høre radio hvor end du færdes.
"Levering: Pris afhænger af køb. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
469,-
rabat 77%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bræbar, trådløs højttaler

Med opladningskabel

Den erk ompatibel med de fleste Bluetooth-enheder. Med den indbyggede mikrofon er det utrolig nemt for dig at acceptere eller afvise telefonopkald, når du har travlt med noget andet.
"Levering: 29,-. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
299,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Zippo USB lighter

I rustfrit stål

Få den nye USB-Lighter, som nu fås både som storm-lighter og ZIPPO-model. Den bruger ikke gas eller benzin, men løber alene på strøm fra et USB stik. Det lille gløde-rør som tænder lighteren bruger ikke meget strøm og kan gå flere timer på en opladning og kan antænde 100 cigaretter.
"Gratis levering. Over 150 har købt." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide