Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters kropsterapi

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
600,-,-
50%

Deal fra 19/2-2021

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Kropsterapi er en behandlingsform, som bl.a. arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

P.t. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle holistisk cirkel deals

Yderligere beskrivelse

Hos Holistisk Cirkel kan du pt. få ##65% ::50% %% rabat på 60 min. kropsterapi. Normalpris kr. 600,- / Din pris kr. ##209::299%%,- Kropsterapi er en behandlingsform, som bl.a. arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen. Du kender sikkert dit hoved og din måde at agere på i livet særdeles godt og ved måske godt, hvad der er dine udfordringer her i livet. Selvom du kan være klog på dit liv, bliver kroppen alligevel nogen gange presset ud i situationer og begivenheder, så kroppen siger fra og forsøger at fortælle dig noget. Det kan komme til udtryk på mange måder. Måske du har ondt i en skulder, lysken, ryggen eller et andet sted på kroppen. Men har du tænkt over, at de fysiske smerter kan hænge sammen med noget andet? En behandling varer ca. 60 minutter og til at starte med har vi en indledende samtale, hvor jeg blandt andet spørger ind til din situation for at blive klogere på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Derefter foregår resten af behandlingen på briksen, hvor du ligger i dit undertøj med et tæppe over dig. Kropsterapi behandlingen kan tage mange former, og ikke to behandlinger er ens. Hvor én behandling måske er energisk, konfronterende og maskulin, er en anden måske mere blid, afspændende og med dybe tryk. I nogle behandlinger vil der være meget fokus på psykiske og følelsesmæssige temaer, mens det i andre vil være mere ordløst og i højere grad handle om at afspænde, udvide og ændre en kropslig tilstand. De fleste behandlinger er en kærlig blanding af det hele. Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig; din nuværende situation og hvor du gerne vil hen. Bemærk: • Behandlingen udføres af Søs Jensen •  Tidsbestilling på: 26 39 05 73  

Ekstra information

Jordemodervej 3 8586 Ørum Djurs29 92 19 48

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

70 minutters Stressless hypnose massage

Hedensted: Ellen Færk Hypnoseterapi

Dealen er gældende til:
70 min. Stressless hypnose massage hos Ellen Færk Hypnoseterapi. Værdi kr. 1200,-
"Til d. 3. jul. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 
tilbuds-billede
pris 1200,-
værdi:
3000,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Fokus på nærvær og sensualitet

København Ø: Det sunde parforhold

2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold.
"Udvidet fortrydelsesret Er før set på deal til 1900.-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide