Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

12 flasker spansk rødvin

tilbuds-billede
449,-
Ikke aktivt
værdi:
920,-,-
51%

Deal fra 27/2-2019

Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah

Få 3 forskellige slags velsmagende spansk rødvin, der alle går super godt til kød. Du får 12 stk. i alt, bestående af 6 flasker Merlot, 3 flasker Cabernet Sauvignon og 3 flasker Syrah-rødvin.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle rødvin deals

Yderligere beskrivelse

Pakke med 3 forskellige slags spansk Virtuoso rødvin, som bedst nydes i godt selskab til en god kød eller pastaret. 3 forskellige slags spansk rødvin Få 3 forskellige slags velsmagende spansk rødvin, der alle går super godt til kød. Du får 12 stk. i alt, bestående af 6 flasker Merlot, 3 flasker Cabernet Sauvignon og 3 flasker Syrah rødvin. Merlot betyder solsort, da druesorten er fuglens favorit. Merlot rødvinen har en intens, raffineret farve og dufter af røde og violette bær. Den har en smag af roser, krydderier, mint, chokolade, ribs samt blommer og er derfor ideel at servere med fisk, f.eks. tun, laks eller torsk, pasta med flødebaserede eller tomatsovser, ris, risotto, samt ost. Vinens ideelle serveringstemperatur er mellem 13 og 16 grader og den har en alkoholprocent på 11%. Cabernet Sauvignon er en Tempranillo, hvis oprindelse der i mange år var uklarhed omkring. Ordet sauvignon stammer fra fransk og kan være reference til, at det er en vild vin fra Frankrig. Vinen er intens og tung og har meget mørkerøde, rubin og violette farver. Den dufter af solbær, kirsebær og blommer og smager af fyr, cedar, grafit, mørk chokolade og sorte oliven. Vinen er ideel at servere med mad, der har et stort fedtindhold som rib eye steak, stegt, grillet og rødt kød, pasta med fyldige og stærke saucer, camembert, cheddar og lignende oste. Vinens ideelle severingstemperatur er mellem 13 og 16 grader og den har en alkoholprocent på 11%. Syrah er også kendt som Shiraz og er en rød drue, der gror verden over og primært bliver brugt til rødvinsproduktion. Dens farve er intens, raffineret, solid og stærk. Vinen dufter dybt af vilde frugter, violer og sorte frugter (blommer, solbær, brombær). Vinen smager kraftigt og fyldigt og har en silkeagtig tekstur. Den serveres bedst med gamle oste, hærdet kød, krydret kød, lam, krydret svinekød og er fantastisk til pastaretter. Vinens ideelle serveringstemperatur er mellem 13 og 16 grader og den har en alkoholprocent på 11%. DET FÅR DU: 3 forskellige spansk rødvin bestående af: 6 flasker Merlot rødvin, 3 flasker Cabernet Sauvignon rødvin og 3 flasker Syrah rødvin DEALPRIS 449 kr. inkl. levering Normalpris 920 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DPD til den adresse du har angivet i din profil på DealSales.dk VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 15 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail danielr@karpedeal.com  Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Grupo Unipremier SLhttp://www.eccox.co.ukAvenida Pablo VI,52 28223 Pozuelo de Alarcón. MADRID

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
1499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Forårspakken fra Kødhuset

Smørum (kan sendes til hele landet): Kødhuset.dk

Forårspakken indeholder et varieret udvalg af kød i høj kvalitet. Grill bl.a. culotte, bovkile, bøffer af Ribeye og T-bone samt spyd med flap meat og oksefilet. Dertil en delikat bearnaise sauce og grove pommes frites til at fuldende måltidet. Se herunder det fulde indhold af pakken.
" Til d. 29. jun. Stedet har en glad smiley " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
250,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Værdibevis til Lø Ost

Østerbro: Lø Ost

Køb et værdibevis med 40 % rabat og udvælg dine favoritter i det imponerende udvalg af oste, charcuteri, kiks, tilbehør og meget mere, der komplimenterer din osteanretning perfekt. Du kan købe for en værdi af 250 kroner per fremvist værdibevis.
" Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide