Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Skagen Fiskeplatte til frokost

tilbuds-billede
118,-
Ikke aktivt
værdi:
198,-,-
40%

Deal fra 18/10-2019

Skagen: Skagen Hotel

Hvad mere Skagensk end at nyde lækre fiskeretter i smukke Skagenomgivelser? Med dette tilbud kan du glæde dig til en skøn frokostoplevelse, hvor du kan få den populære Skagen Fiskeplatte. Platten indeholder sil, fiskefilet, varmrøget laks og rejer.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 31. dec. Bordbestilling. Stedet har en glad smiley og får:
4 af 5 stjerner (1821 brugere)
Over 250 har købt. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Skagen Hotel deals

Yderligere beskrivelse

Nyd frokosten på idylliske Skagen Hotel og få  ##44% ::35% %% rabat på deres populære Skagen Fiskeplatte for 1 person. Pris kun kr. ##110::129%%,- (normalpris kr. 198,-).  Hvad mere Skagensk  end at nyde lækre fiskeretter i smukke Skagenomgivelser? Med dette tilbud kan du glæde dig til en skøn frokostoplevelse på Skagen Hotel, hvor du alle ugens dage resten af året får rabat på den populære Skagen Fiskeplatte.  Skagen Fiskeplatten for 1 person indeholder:  Sild Fiskefilet Varmrøget laks Rejer Skagen Hotel er beliggende i hjertet af Skagen,  nær Grenen hvor Skagerak og Kattegat mødes, og på Skagen Hotel både bor og spiser man godt. Hele året kan du nu nyde den lækre fiskeplatte med de 4 favoritter: Sild, fiskefilet, varmrøget laks og rejer.   Kom og vær tæt på Skagens største seværdigheder: Skagen Museum, ca. 200 meter Michael og Anne Anchers hus, ca. 500 meter Tæt på Skagens bedste badestrand Sønderstrand, med det populære Vippefyr Kort afstand til Grenen hvor Skagerrak og Kattegat mødes så utroligt smukt. Benyt dig af tilbuddet i dag og bestil bord - Du kan roligt glæde dig til at prøve den lækre klassiske frokost på hyggelige Skagen Hotel.   "Alt var nyt og lækkert. Morgenmaden var supergod. God beliggenhed ift. Oplevelser i Skagen"  - Randi "Værelse og restaurant var i top"  - Lars "Dejlig morgenmad med frisk frugt. God beliggenhed"  - Rie "Pænt og rent værelse, lækkert morgenmad. Rigtig godt hotel til en god pris. Vi kommer helt sikkert igen"  - Sandie "Dejlig morgenmad og fint nyt værelse"  - Kim

Ekstra information

Sct. Laurentivej 35 9990 Skagen98 45 01 66

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
199,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Stegt flæsk ad libitum på Klubben

Vesterbro: Restaurant Klubben

Restaurant Klubben var ikke bare Tove Ditlevsens stamværtshus og en integreret del af Københavns kulturarv - De kan også deres kram udi flæskens sprøde kunst, og de er efterhånden blevet en vaskeægte institution for alle dem, der ikke kan få nok af den danske nationalret.
" Indtil 18. jul. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
199,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Wienerschnitzel med tilbehør

Tønder: Abild Kro & Hotel

Sæt jer til bords og glæd jer til at sætte tænderne i en saftig schnitzel med masser af tilbehør hos Abild Kro & Hotel. Her spares der ikke på noget, når der serveres traditionel schnitzel lavet af kalveinderlår med med brasede kartofler, ærter og smørsovs.
"Bestil bord en dag i forvejen. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
249,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

Havnetallerken hos Havnehytten

Kongens Lyngby: Havnehytten

Med denne Sweetdeal får I serveret en Havnetallerken, som er en frokostplatte bestående af 3 traditionelle stykker smørrebrød og sæsonens søde trifli at slutte af på.
" Til d. 16. jun. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide