Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

14 retters autentisk spansk tapas

tilbuds-billede
169,-
Ikke aktivt
værdi:
349,-,-
52%

Deal fra 7/5-2019

Nær Torvehallerne: El Porrón

Nyd blandt andet: tortilla, manchego m. persillepesto, croquetas pollo, pan catalana, crouquetas queso, ensaladilla rusa, gazpacho, patatas bravas og crema catalana.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Indtil 13. juli. Køb min. 2 værdibeviser. Gælder ikke ud-af-huset. Booking påkrævet. Seating kl. 16-19 el. 19-22. Stedet har en glad smiley
 
Se alle El Porron deals

Yderligere beskrivelse

På en af Københavns ældste tapasbarer, El Porrón, der ligger tæt ved Nørreport Station, giver værtsparret hver dag deres gæster en bid af Spanien i de intime omgivelser tæt ved Søerne. Af og til oplever man et restaurant besøg så fuldendt, at det fremkalder og genskaber de følelser og den stemning man har, når man er på ferie. Med sit brede udvalg af tapas variationer med fokus på traditioner og specialiteter fra den Iberiske halvø, leverer El Porron det bedste af sin slags. Blot et stenkast fra torvehallerne og Nørreport Station, ligger den spanske oase, hvor atmosfæren er afslappet og behagelig. Ejerne på stedet gør en dyd ud af, at du skal føle dig tilpads og velkommen. Så med et besøg hos El Porron i Vendersgade, kan du roligt spare pengene på flybilletten. For du vil opleve følelsen af at være på ferie, med alt det man kan forvente.  Menukortet byder på en verden af traditionelle tapasretter kombineret med årstidstilpassede versioner af den andalusiske spise. Ligesom maden bærer indretningen præg af sydlandsk stemning med kastagnetter, flamencokjoler, spanske guitarer, hatte og andre rekvisitter, der er med til at skabe den uformelle og hyggelige stemning, der gør stedet til noget helt specielt. Så står du og mangler et lækker spiseoplevelse, der står i hyggens tegn, så er El Porron stedet du skal besøge.

Ekstra information

El porron,Vendersgade 10,1363 København K, Tlf.:50502126

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
299,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Påsketapas for 2 personer

Charlottenlund: Appetithuset

Tapasanretningen fra Appetithuset består af et varieret udvalg af skinker, pølser og ost. Dertil paté med cornichoner, syltede rødløg og tapenade. Der pyntes med druer, kiks og oliven.
" Indtil 1. maj. Bestil 2 dage i forvejen." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
250,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tapasplatte for 2

Nær Rådhuspladsen: Groth & Perssons Vinbar

Groth & Persson Vinbar inviterer jer indenfor i de hyggelige, rustikke lokaler, hvor I kan dele en lækker tapasplatte og en rolig stund med 40 %. Groth & Persson Vinbar ligger på Kattesundet, centralt i København, og er et oplagt sted at starte en god aften i byen.
" Til d. 8. jul. Toe. - lør. Reserver en dag i forvejen." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide