Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Nyd månedens menu - velanmeldt

tilbuds-billede
359,-
Ikke aktivt
værdi:
449,-,-
20%

Deal fra 23/8-2019

Hornbæk: Hotel Bretagne

Oplevelsen står på tre retters gennemtænkt kvalitet. Hotel Bretagne prioriterer sæsonens råvarer og kvalitet højt, og dette bliver især tydeligt, når man læser et menukort derfra. Maden er enkel, fransk og nordisk inspireret med tilsatte delikatesser og goder fra Bretagne.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos forbyen
forbyen

Stedet har en glad smiley og får
4.6 af 5 stjerner (725 brugere)
.
 
Se alle Hotel Bretagne deals

Yderligere beskrivelse

4,2 baseret på 131 Google anmeldelser Hvis du trænger til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, er det nu, du skal slå til. Køb en Menu de Maison nu - så er du sikret en vild, gastronomisk aften. Flotte omgivelser Hotel Bretagne tilbyder dig i samarbejde med ForByen en aften med godt selskab, delikat mad og henrivende betjening. Det nydelige badehotel holder til ved Hornbæk sø, som du kan opleve fra én af restaurantens tre største terrasser. Det dygtigste køkkenhold Månedens menu på Hotel Bretagne får altid stor ros, uanset hvordan den afvikles. Og dette gør den, fordi ledelsen bag hotellet har valgt at holde fokus. Mindre menukort. Magisk mad. Oplevelsen står på tre retters gennemtænkt kvalitet. Hotel Bretagne prioriterer sæsonens råvarer og kvalitet højt, og dette bliver især tydeligt, når man læser et menukort derfra. Maden er enkel, fransk og nordisk inspireret med tilsatte delikatesser og goder fra Bretagne. Dette er månedens menu, Menu de Maison: Til forret bydes du på eksklusiv stegt havtaske med ærter og syltede løgskaller. Ved siden af fås en komplementær gruyere sauce, og det hele toppes med lidt brødkrumme. Til hovedret får du serveret en perfekt grillet bavette, spæde gulerødder og broccoli. Til bavetten serveres lækker, argentinsk inspireret chimichurri. Til desserten kan du nyde en hjemmelavet bounty med mælkechokolade. Dertil hører naturligvis en rom og ananas sorbet. Kan du ikke modstå det? Det tænkte vi nok. Invitér en du holder af med og del oplevelsen af lækker mad, en flot udsigt og et godt minde.

Ekstra information

Hotel Bretagne, Hornbæk3100-Hornbæk

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 245,-
værdi:
490,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri 3-retters middag

Vesterbro: Alexanders Bistro

I den hippe og pulserende Carlsberg Byen ligger Alexanders Bistro. Et spisested, der ligesom den nye bydel forener det klassiske og det nye, traditioner og opfindsomhed.
"Indtil 31. aug. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 280,-
værdi:
420,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 retter

Århus: Ombord

Gå ombord i de delikate retter med konstellationer fra Norden og Frankrig.
Hygge, håndværk og god energi. Det handler om, at berige gæsterne med spiseoplevelser af høj kvalitet til lav pris. Kun i aften.
"Book straks - få pladser. Se andre tilbud i aften Stedet har en glad smiley
4 af 5 stjerner (549 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

4-retters menu på Værdsat

Odense: Restaurant Værdsat

Glæd dig til en storslået smagsoplevelse hos Værdsat. Skal aftenen fuldendes, så er det muligt at tilkøbe en vinmenu - ligesom du også kan tilkøbe ekstra retter. Dette aftales og afregnes direkte med restauranten.
" Indtil d. 30. jun. Søn. - ons. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide