Forpremiere til nyt og forrygende show i Tivoli

Deal fra 24/8-2019

Tivoli: Glassalen

Oplev en forpremiere på den nye familiemusical: "Skovens Dronning", som er et forrygende eventyr om en ung prinsesse som er løbet hjemmefra for at undgå sin skæbne.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos lively

Afholdes 4. okt. kl. 16.
 
Se alle Glassalen i Tivoli deals

Yderligere beskrivelse

Oplev forpremieren på Eventyrteatrets nye familiemusical til særpris Eventyrteatrets nye familiemusical ?Skovens Dronning? er et forrygende eventyr om en purung prinsesse, som er løbet hjemmefra for at undgå sin skæbne. I en magisk skov møder hun vidt forskellige eventyrvæsener, som strides indbyrdes og har brug for prinsessens hjælp til at samle dem i kampen mod en mørk og grusom magt. Den unge prinsesse må erkende, at når man har fået særlige evner i vuggegave, må man også tage sin skæbne på sig og gå forrest i kampen for at samle skovens folk. Som voksen bliver prinsessen Danmarks første kvindelige regent, Dronning Margrete 1. Og så får hun igen brug for sine særlige evner, denne gang til at samle alle Nordens riger og folk i Kalmarunionen. Forestillingen er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år og varer 2 timer, inkl. 20 minutters pause, hvor Eventyrteatrets Parade underholder på pladsen ude foran Glassalen. De unge talenter fra Eventyrteatret er to gange kåret til ?Byens bedste? af Berlingskes AOK, og de seneste 6 år i træk ?Bedste børneteater? af børnefamilie-sitet Børn i byen. Om Glassalen I den historiske bygning har berømtheder fra hele verden optrådt igennem tiden. Den karakteristiske ottekantede glasbygning, der blev genopført i 1946, bærer Poul Henningsens arkitektoniske særpræg. Glassalen er en unik kulisse til events med show og optrædener året rundt, så glæd dig til at opleve musicalen "Skovens Dronning". Du får: 1 stk. billet til musicalen "Skovens Dronning" d. 4. oktober 2019 kl. 16.00 OBS: Adgang via Tivolis hovedindgang en halv time inden forestillings start. Glassalen i Tivoli Vesterbrogade 3 1620 København V

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 209,-
værdi:
325,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Blichfeldts soloshow "Vejen videre"

Tønder: Tønder Kulturhus

Du får 1 stk. billet til Anders Blichfeld's nye soloshow samt velkomstdrink og snacks før showet.
"Gælder 28. sep. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Kom til premiere på "Firmafesten"

Vesterbro: Bremen Teater

I one-man/two-band comedyshowet skal Mikkel Schrøder optræde til en firmafest og bliver inviteret med til teambuilding inden aftenens fest. Firmaets ansatte skal lære hinanden bedre at kende; det bliver årets begivenhed - forventningerne er tårnhøje.
"5. feb., 2020. Kl. 20." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Kom med til Liza Treygers nye show

Nær Rundetaarn: Hotel Cecil

Komikeren Liza Treyger, der med sin ærlige udleverende stil både er på Rolling Stone Magazines ”10 Comedians You Need To Know”, Varietys ”10 Comics to Watch” og aktuel med ’The Degenerates’ (Netflix) samt ’This Is Not Happening’ (Comedy Central), kommer til København.
"28. sep. Kl. 21." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide