Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Billet til J-dag, byfest og danske 80'er hits

tilbuds-billede
185,-
Ikke aktivt

Deal fra 8/10-2019

Hillerød: FrederiksborgCentret

Fredag den 1. november er det atter en gang J-dag, og hvorfor ikke tilbringe denne festlige dag sammen med 3.000 andre festglade mennesker i FrederiksborgCentret. Du får 1. stk. billet til J-dag, byfest og koncert inkl. en velskænket julebryg fra fad.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

1. nov.
 
Se alle FrederiksborgCentret deals

Yderligere beskrivelse

Sæt julen igang med et brag af en fest Fredag den 1. november er det atter en gang J-dag, og hvorfor ikke tilbringe denne festlige dag sammen med 3.000 andre festglade mennesker i FrederiksborgCentret. Byfesten, som også byder på en koncert, afholdes for 10. gang. Og efter mange års succes, var man heller ikke i tvivl om, at J-dagen igen i år skulle ramme Hilerød og FrederiksborgCentret. På den store scene skal alle gæster med en tur ned af memory-lane og synge med på de største danske 80'er hits fra Halberg Larsen Band, Ray Dee Ohh og Shu-bi-dua. Musikken på scenen leveres af Halberg Larsen Band og Hardinger Band. To orkestre som forstår at skabe en forrygende stemning. Traditionen tro lanceres den skummende og læskende juleøl kl. 20.59, og i følge arrangørgruppen har man et par ekstra elementer i ærmet som tilføjelse til det traditionelle. Du får: 1. stk. billet til J-dag, byfest og koncert inkl. en velskænket julebryg fra fad. Hvor: FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød. Hvornår: Fredag den 1. november kl. 20.59. Vær opmærksom på: - Der er begrænset antal billetter til salg. - Du har ikke fortrydelsesret ved køb af værdibeviser til bl.a. nedenstående ydelser i henhold til forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2: ? Fritidstilbud, fx biografbesøg, teaterforestillinger, koncerter, foredrag, sportsstævner mv. Aftalepart: FrederiksborgCentret http://frederiksborgcentret.dk/ [email protected] Milnersvej 39 3400 Hillerød Tlf.: 48209120 CVR: 25938739

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
369,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hyldestkoncert til Billy Joel

Værløse: Kulturhus Galaksen

På scenen bliver sangene spillet og fortolket af en suveræn kvartet af professionelle sangere og musikere, bl.a. Morten Bytofte og Niels Rahbech (fra Candle In the Wind) samt Rune Vestergaard og Marianne Lewandowski.
"20. sep. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

45% rabat på hele menukortet - ikke drikke

Taastrup: Café Mango

Nyd et lækkert måltid og bliv mødt af en fantastisk atmosfære. Cafe Mango byder både på sandwiches, frokost menuer, brunch, smørrebrød, suppe, salater, burgers, snacks, desserter, pasta og meget mere.
"Søn-tir til 1. maj. Prisen giver kun adgang til rabat på stedet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
225,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 drinks - velanmeldt

Indre by: Groth & Persson

Her får du 2 udsøgte drinks (Campari eller Aperol Spritz). Har I brugt dagen på at shoppe på Strøget, kan det være tiltrængt med en kold drink at slutte af på.
" Ons. - lør. Reserver en dag i forvejen. Stedet får 4.9 af 5 stjerner (77 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide