Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Billet til julekoncert "Sound of Christmas" - med vin

tilbuds-billede
295,-
Ikke aktivt

Deal fra 9/11-2019

Hillerød: FrederiksborgCentret

Glæd dig til et brag af en julekoncert med "Sound of Christmas" som kombinerer de traditionelle julesange med et juleshow, hvor der er garanti for at få rørt på lattermusklerne.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

Afholdes 20. nov. kl. 20.
 
Se alle FrederiksborgCentret deals

Yderligere beskrivelse

Julen har bragt et helt nyt og helt anderledes show i Hillerød Kom og vær med når CSB og de populære skuespillere Annette Heick, Mikkel Schrøder og Kiki Brandt, præsenterer SOUND OF CHRISTMAS - en helt ny, morsom og overraskende julekoncert med tradition og fornyelse. SOUND OF CHRISTMAS så dagens lys i 2018 (m. Maria Lucia) og blev vist på TV2, hvor det fik nogle af julens bedste seertal, og masser af likes og positiv omtale på de sociale medier. Og i år er Heick, Schrøder & Brandt så klar med en ny Danmarks turné, hvor der lægges nogle helt særlige pakker under det musikalske juletræ. SOUND OF CHRISTMAS er et traditionelt juleshow for hele familien, med de mest elskede og kendte julemelodier,- lige til at synge med på. Men det er også et underholdende juleshow med komik, hvilket gør det til et stærkt musikalsk og humoristisk alternativ til andre juleshows. For skal der ikke også være noget at grine af i julen (?) - spørger Heick & Schrøder, der er ophavsmændene til det nye unikke julekoncept. Det er f.eks. komik på højt plan når Heick og Schrøder synger børne julesange, eller læser og mimer julens historie, så salen brækker sig af grin. Og musikalsk fås det ikke meget bedre når Kiki Brandt, Annette Heick og Mikkel Schrøders sprøde stemmer smelter sammen i tempo-fyldte julemedleys og klassiske julesange, understøttet af nogle af landets bedste musikere hentet fra eks. DR?s symfoniorkester, Rasmus Seebach, Medina, Lis Sørensen, Mads Langer m.fl. SOUND OF CHRISTMAS er kommet for at blive, så glæd dig til en magisk og underholdende julekoncert hvor ingen generationer lades i stikken, hvor alle kan være med, og hvor du med garanti går hjem med en julestemning som rækker helt til juleaften. Turné nov-dec 2019 i danske koncerthuse. Produktion: Carsten Svoldgaard, CSB Du får: Billet til Sound of Christmas inkl. 1 glas vin i pausen Din Lively billet skal veksles i Frederiksborg Centrets informationscenter, hvor du vil modtage en fysisk billet og en voucher til pausedrinken Varighed: Ca. 2 timer Lively-rabat: Spar 100 kr. Hvornår: Onsdag d. 20. november 2019 Hvor: FrederiksborgCentret, Milnervej 39, 3400 Hillerød Det skal du huske: ? Billetten er gyldig til Sound of Christmas onsdag d. 20/11-2019 kl. 20 ? Samarbejdspartneren er FrederiksborgCentret. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. ? Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. ? Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående: Aftalepart: FrederiksborgCentret Milnervej 39, 3400 Hillerød

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 280,-
værdi:
354,-
rabat 21%
Gå til tilbud Læs mere mere

Billet til Benjamin Koppel Jazz Galla

Nær Vesterport: Bremen Teater

Vælg mellem:
- B billet til Benjamin Koppel Jazz Galla: 280,-
- C billet til Benjamin Koppel Jazz Galla: 255,-
"3. maj. Prisen er for C-billetter." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
350,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ølsmagning og rundvisning - for 2

Varde: Warwik Bryghus

Mangler du en genial gave, eller er du selv øl-entusiast? Så har vi den perfekte Sweetdeal til dig. Det lokale mikrobryggeri i Varde, Warwik Bryghus, tilbyder nemlig lige nu en rundvisning og ølsmagning for 2 personer til kun 175 kr. Dét er værd at skåle for!
" Indtil 31.dec. Udvalgte lørdage. Stedet har en glad smiley og får 4.7 af 5 stjerner (157 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
1600,-
rabat 81%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vinsmagning for 8 personer i eget hjem

Hele landet: Vinhuset Top Wine

Du får, sammen med 7 af dine nærmeste, præsenteret og smagt 8 forskellige kvalitetsvine i løbet af de ca. 2 timer. Efter vinsmagningen vil I få mulighed for at købe de smagte produkter til favorable priser.
"Indtil 30. nov. Kun på øer med brofaste forbindelser." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide