Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2 x økologiske frokostsandwich

tilbuds-billede
49,-
Ikke aktivt
værdi:
98,-,-
50%

Deal fra 11/11-2019

Fåborg: Cafe Flow Living

Flow Livings sandwich er proppede med friske økologiske råvarer af bedste kvalitet, og rugbrødet kommer fra Wendorff-bageren. Vælg imellem avocado eller oksepølse.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 31. marts. Bemærk åbningstider.
 
Se alle Cafe Flow Living deals

Yderligere beskrivelse

Sundt, lækkert og 100% økologisk! Snup en superskøn økosandwich fra Flow Loving i Torvegade, Faaborg! Du får ##60% ::50% %% rabat på 2 stk. rugbrødssandwich og betaler derfor kun kr. ##39::49%% ,- (Normalpris kr. 98,-).  Har du endnu ikke prøvet Flow Livings lækre økosandwich, har du her muligheden - og ovenikøbet til en rigtig fin pris. Flow Livings sandwich er proppede med friske økologiske råvarer af bedste kvalitet, og rugbrødet kommer fra Wendorff bageren. Man ved bare, at disse sandwich smager godt!  Vælg mellem 2 lækre sandwich: Avocado Oksepølse Bemærk:  Værdibeviset er gyldigt til 31.3.2020 Flow Livings åbningstider: Mandag - fredag 11:00 - 17:30 Lørdag og søndag fra kl. 11:00 - 15:00. Flow Living ♥ Butik, cafe & klinik! Lena og Peter Laust er indehavere af Flow Living og her har de samlet alle de ting, som de brænder for. I caféen, hvor du kan bruge denne My-price deal, kan du udover sandwich også købe kaffe og kage, økologisk saft og sodavand, hjemmelavede økologiske smoothies mm.  I butikken finder du bla. økologisk tøj til både kvinder og mænd, Ecookings økologiske hudplejeserie, makeup fra Glo, yoga og meditationsudstyr, batik sommertøj, keramik og malerier fra dygtige lokale kunstnere. Klinikken huser følgende behandlere:  • Kraniosakral terapeut og børnesundhedsplejerske Cicilia Inge Hauge.  • Nada- akupunktør, massagebehandler og sygeplejerske Jette Schærff. • Healingsmassør og samtaleterapeut Annemette Popp Andersen. • Shiatsu terapeut Peter Laust Hansen plhterapi.dk • Reiki healer og qigong instruktør Lena Hansen healingbyheart.dk Køb din My-price deal i dag og kig forbi Lena og Peter i Flow Livings cafe i Torvegade - Et inspirerende sted med fokus på økologi, hygge, sundhed og velvære.  Kun der skriver på nettet:  Dejligt med et friskt og inspirerende indrettet sted at nyde sin kaffe og slappe af. Lækker juice til super god pris. Jeg kommer igen . Susanne Hvor er det dejligt med et sted, hvor man ved, at det man køber er det absolut bedste for en selv og ens omgivelser . - Caroline-Marie En nytænkning af caféen som samlingspunkt for bæredygtige produkter, vidensdeling og bæredygtig caféhygge . - Martin Super dejlig stemning. Lækkert indrettet. Og så er kaffen bare god . - Lise-Lotte Jeg kan anbefale Flow på det varmeste. Skønne produkter, skønne drikke , skøn, varm og smilende betjening. Skønne nye ideer og tiltag, som ligger lige rundt om hjørnet. - Jette Spændende og hyggelig butik og cafe, centralt ved Torvet i Faaborg. Dejlig kaffe og flotte strikkjoler til børn og damer. Også lækre velduftende olier. Glæder mig til næste besøg. - Hanne

Ekstra information

Torvegade 10 E 5600 Faaborg29 63 86 44

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 112,-
værdi:
149,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Burger & kartoffelbåde

Nørrebro: Cafe Fatamorgana

Nyd en lækker burgermenu, hvor du får en Fata Burger, der serveres med kartoffelbåde og dyppelse i hyggelige og afslappede omgivelser i caféen på Nørrebro.
" Stedet har en glad smileyBook bord 24 timer før. Indtil 1. juni. Over 500 har købt.
4.1 af 5 stjerner (524 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 96,-
værdi:
169,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri burger med fritter

Randers, Viborg, Aarhus og Silkeborg: Café K

Der er 4 burgere at vælge imellem, der dækker den klassiske Café K Burger, Bearnaise Burger, og hvis du er ikke til oksekød, så er der både en Chicken Burger med kylling og en vegetarisk Grøntsagsburger. Mon ikke en af disse burgere falder i din smag.
"Til d. 16. jun. Søn. - tor. Reserver en dag i forvejen. Også hos Spotdeal" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
179,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fish 'n' Chips hos Søster

Kompagnistræde: Søster

Tag en pause fra shoppingen og sæt jer til rette i den hyggelige café i Kompagnistæde. Hvil fødderne og varm jer på en generøs servering Fish 'n' Chip, inden I går videre i byen eller vender næsen hjemad.
" Indtil d. 15. jun. Stedet har en glad smiley og stedet får 4.2 af 5 stjerner (170 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide