Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Taco-fiesta-buffet

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
189,-,-
48%

Deal fra 13/2-2020

Istedgade: Restaurant Señorita

Du får bl.a. med kylling, oksekød, salat, salsa, creme fraiche og guacamole, ost, jalapeños og ris. Det serveres med hvedemelstortillas & majstortillas.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Minimumskøb: 2 værdibeviser. Bestilling påkrævet min. 24 timer i forvejen. Stedet har en elite-smiley
 
Se alle Restaurant Señorita deals

Yderligere beskrivelse

Den rustikke og hyggelige Restaurant Señorita befinder sig på grænsen til kitsch, men har du rejst i Mexico, vil du vide, at restauranten nærmere er autentisk. Alt er i massivt træ og lokalets dekoration består af blomster, sombreros og guitarer. Og maden laves også som i Mexico. 0 false 21 18 pkt 18 pkt 0 0 false false false /* Style Definitions */table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Med dagens tilbud kommer du til Taco Fiesta, med all you can eat på Restaurant Señorita. Varm dig på mexicanske lækkerier i autentiske omgivelser. En bid af Mexico Med tilbudet kan du sætte tænderne i den farverige menu, som indeholder delikate tortillas med fyld i form af sprød salat, kylling, oksekød og ris. Alt sammen pyntet med smagfuld guacamole, ost, salsa og creme fraiche. Til de seje, er der også jalapeños. Er du også én af dem, der synes, at det kan være lidt svært at finde ud af, hvad der er hvad i det mexicanske køkken - hvad er eksempelvis en taco? Til de nysgerrige - så betyder tortilla pandekage, og en taco er en sprød udgave af majspandekagen. Hvedemelspandekagen er en blød udgave, og kan serveres som for eksempel en burrito.  Restaurant Señorita i hjertet af København Restauranten ligger centralt på Istedgade på Vesterbro. Det er tæt på Københavns Hovedbanegård og byens mange barer og caféer. Restauranten emmer af mexicansk hygge med mørkebrune træmøbler og med vægge klædt i sombreros og farverige tæpper. Det er en hyggellig lille mexicansk oase midt i Københavns livlige gader. Tag ind og smag den lækre menu efter en hyggelig shoppedag eller en god biograftur. Lad maden og omgivelserne drive dine tanker hen på sol, sommer og varme, inden du igen forsvinder ud i Københavns pulserende gader. Buen provecho!

Ekstra information

Restaurant Señorita,Istedgade 49,1650 København V, Tlf.:33246454

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 188,-
værdi:
289,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Mexicansk 3-retters menu

Istedgade: Restaurant Señorita

Restaurant Señorita er en hyggelig Mexicansk restaurant i hjertet af Vesterbro. Betjeningen er helt i top, og maden smager præcis, som mexicansk mad nu engang skal smage.
"Pt. ingen udløbsdato. Stedet har en glad smiley. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 142,-
værdi:
209,-
rabat 32%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: Taco-fiesta

Istedgade: Restaurant Señorita

Stort fad med tacos og tortilla pandekager med veltil-beredt oksekød, kylling, frisk salat, tomat, løg, salsa, ost, jalapenos, gua-camole, ris og cremefraiche. Der er selvfølgelig genopfyldning til dem, der spiser op.
"Ingen udløb. Book bord. Glad smiley Bestseller: 1.400+ købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 188,-
værdi:
289,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-retters mexicansk menu

Istedgade: Restaurant Señorita

- Klassisk nacho anretning med guacamole, ost, salsa og jalapeños.
- Burrito-servering med kylling, oksekød eller vegetar
- Bananasplit, is, irsk eller mexicansk kaffe
"Udløber ikke pt. Bestil 24 timer i forvejen . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide