Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Skånsom tandblegning

tilbuds-billede
1249,-
Ikke aktivt
værdi:
2499,-,-
50%

Deal fra 10/3-2021

Middelfart: Forever-Young

Drømmer du om hvidere tænder, fordi kaffe og rødvin har sat sine spor og gjort dem gullige og misfarvede? Så kan du nu få en tandblegning, som foregår med EU-testede produkter og er godkendt i alle EU-lande, der hverken skader emaljen eller tandkødet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder 3 x 15 min. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Forever-Young deals

Yderligere beskrivelse

Smil til verden! Forever-Young Clinic i Middelfart tilbyder lige nu ##68% ::60% %% rabat på 1 x EU-godkendt tandblegning. Dealpris kr. ##799::999%% ,- (Normalpris kr. 2499,-).  Drømmer du om hvidere tænder?  Forever-Young tilbyder en tandblegning, som foregår med EU-testede produkter, som er godkendt i alle EU-lande og ikke er skadelige for hverken tænder eller tandkød. Behandlingen er rent kosmetisk og kan derfor udføres på alle patienter, som ønsker et hvidere smil - endda på patienter med huller eller skadede tænder samt gravide kvinder. Dette skyldes, at produkterne er naturlige og blot føres på tænderne og ikke synkes. Sådan foregår behandlingen:  Behandlingen varer 3 x 15 minutter med mulighed for pause ind i mellem. Gelen påføres, krystallerne heri aktiveres, UV-lys påføres og efter 15 minutter aftørres produktet. Dette gentages efter hvert 15. minut ad 3 omgange i alt. Inden behandlingen: Det er vigtigt, at du har børstet dine tænder grundigt inden behandlingen. Efter behandlingen: Rygning, kaffe og te samt farverige madvarer frarådes 24 timer efter behandlingen. Forever-Young lover minimum 5 nuancer hvidere tænder efter behandlingen, alt efter hvordan dine tænder ser ud i forvejen. Efter behandlingen tilkøbes en tandpasta, som er med til at vedligeholde resultatet i op til 12 måneder. Om skønhedssalonen Forever-Young Clinic er beliggende i hjertet af Middelfart og her tilbydes du et lækkert udvalg af skønhedsbehandlinger, bl.a. ansigtsmassage, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, farvning/rettelse af bryn og vipper, tandblegning, rygmassage - senere i 2020 tilbydes også permanent make-up.  Det er desuden muligt at købe lækre produkter som ansigts dag/nat creme, anti-age serum, skintonic, blegnings-tandpasta og læbe/ansigtsmasker. Benyt dig af dealen i dag og bestil tid til dit helt nye og forbedrede smil :)     Gæster skriver på nettet:  Cassandra er super sød og dygtig. Hun lysnede mine tænder, og jeg gik derfra med en rigtig dejlig oplevelse og fine bisser. Kommer helt sikkert igen. - Anja Yderst behageligt sted med service i topklasse og resultatet er super godt til rimelige priser. - Peter Bedste sted. Professionel behandling. Søde og omsorgsfulde Cassandra tager godt hånd om en hele vejen igennem. Og er klar på råd og vejledning efterfølgende. Kan klart anbefale en tur forbi Forever-Young Clinic. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg kommer. - Stinne Tak for god behandling, med flotte resultater - Kan klart anbefales. - Leona Fantastisk personale og rigtig god service hele vejen igennem. Jeg kan helt klart anbefale Forever-Young Clinic! - Anders

Ekstra information

Jernbanegade 7 5500 Middelfart50 23 12 53

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
409,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Strips til tandblegning

28 stk.

Med disse tandblegningsstrips kan du få hvidere tænder i løbet af kort tid. De gør ingen skade på dine tænder, og så er de super nemme at bruge. Du får 14 stk. til overmund og 14 stk. til undermund.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
999,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

SmileZero tandblegning

Roskilde: Clinic Queen

Uanset om det er kaffe, cigaretter eller andet der har givet tænderne misfarvninger kan du nu få et blændende smil igen. SmileZERO tandblegning giver en farveforskel på 2-9 toner og holder ca. 1 år.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke p.t. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters tandblegning

Hørsholm: Anti Aging Center/Beauty Innovation

Behandlingen varer 60 min. Du får påført en Gel fra ONLYSMILE, og dine tænder bliver derefter belyst med LED lys på den helt rigtige bølgelængde. Geleen sikre i kombination med LED lampens teknologi den høje effektivitet i behandlingen.
"Gælder straks og udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide