Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Effektiv ukrudtsfjerner

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
679,-,-
71%

Deal fra 23/4-2021

Til fliser og terrasser

Ikke mere knælende eller bøget forover for at trække ukrudt op mellem fliser. Denne ukrudtsfjerner fungerer ligesom en moppe - bare sæt den over området med ukrudt og begynd at skrabe ukrudtet væk. Ukrudtet bliver fjernet ved rødderne.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 19,-.
 
Se alle ukrudtsfjerner deals

Yderligere beskrivelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text] HØJDEPUNKTER Nu kan du bruge mindre tid på at luge og mere tid på at udføre de aktiviteter, du nyder. Du behøver ikke længere at knæle eller bøje dig ned for at trække ukrudt op af jorden. Samtidig slipper du for giftige kemikalier og sparer tid! Dette nye ukrudtsværktøj fungerer på samme måde som en moppe. Bare sæt den over en ukrudt-inficeret spalte eller revne i din indkørsel og begynde at skrabe ukrudtet væk. Knap og træk kroge sættes under ukrudt og trækker dem ud ved rødderne. En god hjælpe til husholdningen Til at begynde med er den praktisk, og enhver fra børn til voksne kan bruge ukrudtsfjerneren behageligt uden at skulle bøje sig ned. Ingen kemikalier kræves. Fjern ukrudt inden for få minutter Har du brug for at rydde op i både indkørslen og terassen til en udendørs fest i aften? Brug af vores ukrudtsfjerner sikrer, at du kan fjerne ukrudtet fra den bredere indkørsel og fortov til den smalere gårdhave og terasse på få minutter. mere om dealen HOVEDTRÆK Fjern ukrudt hvor som helst Et brugbart værktøj til at fjerne irriterende ukrudt fra indkørsler, fortove, terrasser og andre steder, du ikke ønsker dem. Ikke mere bøjen eller knælen Når du er færdig med at fange dem op, kan du feje dem væk med din kost, og dine revner er officielt ukrudtsfri på meget lidt tid. Dine knæledage kan officielt være forbi. OM DEALEN Detaljer : Farve : som billede Materiale : Rustfrit stål + ABS Pakning : 1x ukrudtssuger (pol ikke inkluderet) - - - Udsalgsprisen er fra viralnord.com . BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 9-15 hverdage efter kampagnen afsluttes. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (19 kr.) - uanset antal. dealen sælges af Nord Trading Organisation nummer.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
199,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

8-i-1 Højtrykspistol

Til vanding med beholder

Håndtaget er ergonomisk og skridsikkert og giver et fast greb. Der er automatisk udløser, som gør den nem at bruge, da den kontinuerlige vandstrøm er aktiveret med et enkelt klik og stopper, når du klikker på den igen.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
199,-
rabat 15%
Gå til tilbud Læs mere mere

Grillbørste med dampfunktion

Tåler opvaskemaskine

Med denne smarte børste kan du nemt og effektivt rengøre din grill. Med børsten i rustfrit stål kommer du ned imellem alle rillerne, og den smarte dampfunktion gør, at snavs og fedt blødes op og nemmere kommer af.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
249,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Mini-højtryksspuler

Tilslut blot haveslangen

Denne mini højtryksspuler er perfekt til at vande dine planter, spule din bil eller vaske din terrasse. Der medfølger brusepistol og brusehoved, der let kan indstilles, så det passer præcis til den opgave du står overfor.
"Gratis levering. Mængderabat. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide