Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Hudormefjerner-sæt

tilbuds-billede
149,-
Ikke aktivt
værdi:
298,-,-
50%

Deal fra 28/3-2022

5 komedonspyd

I denne deal får du 5 spyd med 10 hoveder til fjernelse af dine urenheder. Hvis du vil undgå skader på huden er det afgørende at bruge professionelt udstyr og ikke bare fingrene. Dette sæt sikrer dig en sikker fjernelse.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle hudormefjerner deals

Yderligere beskrivelse

Hudorme og bumser er nogle meget uønskede gener vi alle på et tidspunkt må døje med. Med dette effektive hudormefjerner sæt får du 5 forskellige spyd med 10 forskellige hoveder, der hjælper dig til at fjerne urenheder effektivt helt uden at skade huden.Hudormefjerner sæt Træt af hudorme og bumser? bliv dem helt kvit med det smarte Komedonspyd sæt, der hjælper dig af med urenheder! I denne deal får du 5 spyd med 10 hoveder til fjernelse af dine urenheder. Hvis du vil undgå skader på huden er det nemlig afgørende at bruge professionelt udstyr og ikke bare fingrene. Dette hudormefjerner sæt sikrer dig en sikker fjernelse af urenheder. Hudormefjerner sættet er lavet af rustfrit stål, og er belagt med en antibakteriel belægning, hvilket er helt optimalt, da det kræver et forholdsvist sterilt miljø når du skal fjerne urenheder. Skaftet på spyddene er rillet, så de ikke glider rundt i hånden når du bruger dem, men i stedet giver dig optimal kontrol over spyddene når du fjerner dine urenheder. Det super smarte hudormefjerner sæt leveres i en gaveæske af hård plast som gør det nemt for dig at transportere det med dig på ferier og andre steder, hvor du får brug for at pleje din hud. Sådan anvendes hudormefjerner sættet trin for trin: 1. Vask din hud i middelvarmt vand for at åbne dine porer. 2. Tør huden forsigtigt så du undgår at irritere din hud. 3. Fjernelse af bumser: benyt et af spyddene med en spids ende, og tryk hul på bumsen. Brug dernæst en af enderne rundt om bumsen for at presse materien (væsken) ud. 4. Afslut med at rense ansigtet og brug en god fugtighedscreme efterfølgende. 5. Afrens altid sættet efter brug. VÆLG MELLEM: 1 stk. hudormefjerner sæt DEALPRIS 149 kr. inkl. levering Normalpris 298 kr. inkl. levering 2 stk. hudormefjerner-sæt DEALPRIS 278 kr. inkl. levering Normalpris 596 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med PostNord til nærmeste pakkeshop VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 9 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@houseofhansen.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) House of Hansen Apshttp://www.houseofhansen.dkFarendløsevej 54 Port 6, 4100 Ringsted

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 235,-
værdi:
469,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Den ultimative skønhedspakke

Fra Nuxe

Du får en kombination af tre førsteklasses skønhedsprodukter, der garanteres at transformere din hudplejerutine. Disse produkter arbejder sammen sømløst for at give dig en sund, næret og strålende hud.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
349,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Silikonekropsbørste

Forbedrer blodcirkulationen og eksfolier huden

Når du eksfolierer, får du renset porerne og fjerner det øverste lag af døde hudceller. Samtidig stimulerer du også dannelsen af nye hudceller, og du får en hud, der ser dejlig frisk og sund ud.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 324,-
værdi:
720,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 sæt fra Biotherm

Udviklet til tør hud

Vores hud beskrives som spejlet til omverdenen, og uanset alder skal den passes og plejes. Derfor er det vigtigt at give ens hud de bedste forudsætninger.
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide