Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Træningssæt

tilbuds-billede
149,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
70%

Deal fra 16/2-2022

Af 11 dele

Her får du en super effektiv ‘træningsmaskine’, som snildt kan erstatte de fleste maskiner i et fitnesscenter. Elastikker med håndtag giver mange muligheder for at træne hele kroppen på en skånsom, men effektiv måde.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle træningssæt deals

Yderligere beskrivelse

Her får du en super effektiv ?træningsmaskine?, som snildt kan erstatte de fleste maskiner i et fitnesscenter! Elastikker med håndtag giver mange muligheder for at træne hele kroppen på en skånsom, men effektiv måde.. Dette komplette træningssæt består af: 5 x elastikker, alle med forskellige styrker og modstand - 4,5 kg / 9,1 kg / 13,7 kg / 18,3 kg / 22,9 kg 2 x håndtag, der nemt kan skiftes rundt mellem elastikkerne, (kan variere mellem sorte greb og farvede greb) 2 x ankelrem 1 x døranker 1 x opbevaringspose. Håndtagene er beklædt med blødt skummateriale, som gør at de er behagelige og lette at træne med. Grebene giver dig god kontrol over elastikken. Håndtagene er roterbare, så du ikke skal tænke over placeringen af dine hænder under øvelserne, men blot fokusere på at yde dit bedste. . En træningselastik med håndtag er god til styrke, mobilitets- og fleksibilitetstræning. Derudover er det et praktisk og fleksibelt træningsredskab, der let kan medbringes overalt. Tube-elastikkerne er lange elastikker med et håndtag i hver ende. Kan både anvendes til fitness/aerobic, styrketræning, genoptræning og alt sammen kan foregå derhjemme, når det passer dig. Med de rigtige øvelser, kan du træne alle kroppens muskler. . Træn med elastikker i stedet for vægte Med træningselastikker kan du træne samme muskler, som du træner med vægte og få mulighed for at træne hele kroppen. Træningselastikker giver belastning gennem hele øvelsen, mens vægttræning kun belaster musklerne i én retning af øvelsen. Træningselastikker er desuden mindre belastende og mindsker dermed risiko for skader. Manual på engelsk.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
299,-
rabat 74%
Gå til tilbud Læs mere mere

Yoga/træningssæt

Fås i flere farver

Leder du efter træningstøj til yoga, som er let at bevæge sig i, og som giver dig den bedste oplevelse? Så er dette sæt perfekt til dig, der elsker tætsiddende og støttende træningssæt -og så i et moderigtigt look. Sættet egner sig perfekt til yoga, fitness og løb.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb. One-size" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
139,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sportsrem til Apple Watch 1

Remmene fås i 15 farver og i 2 størrelser

Af højkvalitativt kunststofmateriale, der giver en blød følelse på håndleddet. Materialet er supersoft og samtidigt meget slidstærkt og sidder helt sikkert og godt på hånden.
"Levering: 29,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 269,-
værdi:
799,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smartur

Android 5.0 og nyere samt iOS 9 og nyere

Hjerteslag • Blodtryk • Søvnsporing • Vandpåmindelse • Menstruationscyklus • Zenmodus • Notifikationer (opkald, e-mails, SMS) • Vækkeur • Lommelygte • Timer • Vejr
" Levering: 35,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide