Vandpose til træning

tilbuds-billede
219,-
Gå til tilbud
værdi:
349,-,-
37%

Deal fra 14/9-2021

Træningsvejledning medfølger

En original og alsidig vandpose til fitness, som er perfekt til at træne hele kroppen med styrketræning og balancetræning. Det innovative design med balancesystem med justerbar vægt giver mulighed for en integreret personlig træning med mere intensitet, og kan tilpasses til behov og lyst.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle vandpose til træning deals

Yderligere beskrivelse

En original og alsidig vandpose til fitness, som er perfekt til at træne hele kroppen (core, ben, arme, osv.) med styrketræning og balancetræning. Det innovative design med balancesystem med levende og justerbar vægt (med indikatorer af kg i henhold til vandstand) giver mulighed for en integreret personlig træning med mere intensitet, og kan tilpasses til behov og lyst. På grund af vandets bevægelse indeni posen fører til det mere krævende træning sammenlignet med traditionelle vægte, for at balancere bevægelserne, når du udfører træningen, og der er tale om en mere aktiv træning af musklerne, som også er meget mere intens. Denne pose til flere forskellige positioner med høj modstandsdygtighed og dobbelt svejsning har fire vinylhanke med polyesterbelægning og dobbelt retning (vandret og lodret). Takket været det oppustelige, bærbare, kompakte og lette design, er den nem at transportere og at opbevare, da den kan foldes sammen, når luften er ude af den, og derfor fylder den ikke meget plads. Desuden er den meget nem at anvende, og den kommer med brugsvejledning og træningsvejledning. Den kommer også med en manuel fodpumpe, som gør det nemmere at puste den op. Dens maksimale kapacitet er på 25 L, og den har 2 propper-ventiler til en nem og sikker oppustning og tømning. Det er en simpel og effektiv løsning til at holde sig i god form med flere forskellige fordelagtige effekter. Specifikationer: Materiale: PVC Farve: Gennemsigtig Sort Design: Original og bærbar Type: Kompakt Aftageligt Foldbar Til flere positioner: Alsidig og kan tilpasses Afvisende: Høj modstandsdygtighed med dobbelt svejsning Kapacitet: 25 L Justerbar vægt: Indikator af kg i forhold til vandstand Vinylhank med polyesterbelægnng: x4 Dobbelt retning: vandret-lodret Innovativ og funktionel: Balancesystem med levende vægt Omfattende træning: Styrketræning og balancetræning (core, ben, arme, osv.) 2 propper-ventiler: Nem og sikker at fylde op og tømme igen Nem at anvende: Brugsanvisning Træningsguide Inklusiv manuel fodpumpe: Nem at puste op og slippe luft ud af Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Ca. mål: Ø20,5 x 90 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
189,-
rabat 32%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bælte med bånd

Med træningsguide

Et bælte med elastiske modstandsbånd, meget effektivt til primært at træ-ne ballerne, selvom det også kan bruges på mave og ben. Derudover in-kluderer den en praktisk træningsvejledning til at opnå de bedste resul-tater og en transporttaske.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 309,-
værdi:
859,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pulsoximeter

Fås i flere farver

Der kan være mange grunde til, at der skal holdes øje med blodets iltind-hold, det kan være i forbindelse med træningsforløber, graviditeter eller ved forskellige luftvejssygdomme, og her er et lille pulsoximeter en god og nem måde at holde øje med iltmætningen på.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Online Kostvejledningsforløb

Hele landet: Eat Well

Med dette tilbud får du professionel hjælp og vejledning fra Nanna Boelskifte, autoriseret diætist, og hun tager udgangspunkt i dine aktuelle kost- og motionsvaner samt ønsker og mål.
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide