Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Laserbehandling mod uønsket hårvækst

tilbuds-billede
550,-
Ikke aktivt
værdi:
1100,-,-
50%

Deal fra 13/1-2022

Vanløse: Smilensmooth

Vi kender det alle sammen det irriterende tilbagevendende problem uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen. Nu har du chancen for at blive kvit en gang for alle med SHR laserbehandling.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 1 feb. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Smilensmooth deals

Yderligere beskrivelse

Smilensmooth tilbyder rabat på SHR laserbehandling, der fjerner uønsket hårvækst på halvt ben og armhuler til kvinder eller bryst og mave for til mænd. Dealpris fra kr. ##385::550%% ,- (Normalpris op til kr. 1300,-) Vi kender det alle sammen det irriterende tilbagevendende problem uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen. Nu har du chancen for at blive dette kvit en gang for alle med SHR laserbehandling. Vælg mellem følgende deals: Tilbud A: Hårfjerning med laser gældende til 1/2 ben og armhuler til kvinder. Deal pris kr. ##385::550%% ,- Normalpris kr. 1100,- Tilbud B: Hårfjerning med laser til bryst og mave til mænd. Deal pris kr. ##455::650%% ,- Normalpris kr. 1300,- Der er ingen smerter forbundet med behandlingen, og den er langt mere sikker end den velkendte IPL-laserbehandling. Behandlingen er særdeles effektiv, men du skal forvente, at det er nødvendigt med 6 - 10 behandlinger før alle hår er fjernet. Hvilket skyldes, at der fjernes ca. 20 % af din hårvækst for hver behandling. Men til gengæld er resultatet særdeles vellykket, og du kan derfor glæde dig til en blød og lækker hud. Det er Khalid der udfører behandlingerne både på mænd og kvinder, og du kan forvente en særdeles professionel behandling med høj service, og grundig introduktion i, hvordan behandlingen udføres.  Khalid har megen erfaring i udførelsen af behandlingen, og ved rigtig meget om denne type behandling. Vigtige retningslinjer inden og efter behandlingen Huden skal være ren, der må ikke være rester af olier, cremer eller selvbruner på huden, når den behandles med laser. Du skal desuden være opmærksom på, at du skal barbere de områder, du ønsker laserbehandlet tidligst 24 timer før behandlingen. Efter endt behandling skal du undgå direkte sollys, solarium, sauna og svømmehal/pool i minimum 24 timer. Glæd dig til en gang for alle at slippe af med din uønsket hårvækst. 

Ekstra information

Jyllingevej 64 C 2720 Vanløse42 72 67 45

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
199,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Massage og voksbehandlinger

Brønshøj: KBH Laser & Beauty Klinik

Stort udvalg af dejlige behandlinger, bl.a. fodmassage, lipo-laser, luksusmassage, medicinsk laserterapi, voksbehandling m.m. Vælg mellem 10 behandlinger fra 119,- til 309,-
"Ingen udløb pt. Pris er for voks af lænd/skuldre/ryg. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 135,-
værdi:
225,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få en effektiv voksbehandling

Næstved: Natural Beauty By S

- Voks af hele ben. (270,-)
- Voks af hele ben og bikinilinje. (295,-)
- Voks af bikinilinje. (135,-)
- Voks af armhuler (35,-)
" Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
799,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk hårfjerner

Du slipper derfor for små dun, stubbe

Hårfjerneren er elektrisk, og har 4 roterende hoveder du kan bruge til hårfjerningen. Den er designet til specifikt at kunne fjerne hår hurtigt og effektivt. Hårfjerningen går hurtigt, nemt og relativt smertefrit.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide