Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

LED-lampe

tilbuds-billede
139,-
Ikke aktivt
værdi:
199,-,-
30%

Deal fra 10/11-2021

Til soveværelset

Denne originale multifunktionslampe er meget alsidig og kan tilpasses. Da den er så alsidig, kan den bruges som natlys i soveværelser, badeværel-ser, gange, indvendige skabe, på køleskabet i køkkenet (magnetisk) osv. Det inkluderer også et opladerkabel (USB-DC-pin) og brugsanvisning.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle led lampe deals

Yderligere beskrivelse

En bærbar smart LED-lampe med et kompakt og let design, der gør den meget praktisk og nem at bruge. Da det er genopladeligt, kan det også let tages med overalt uden generende kabler eller stik. Denne originale multifunktions-, multifunktions- og multi-positionslampe er meget alsidig og kan tilpasses, da den tager lidt plads og er meget let at installere, da der ikke er behov for samling eller værktøj. Den kan placeres hvor som helst, på et bord, en hylde osv. Eller på metaloverflader, da den bageste del er magnetisk og giver et let og fast greb. Den inkluderer også en 3M klæbemagnet, så den let kan placeres på andre overflader, såsom vægge osv. Den har 11 hvide lys SMD-lysdioder (220 lm) og 2 indstillinger til brug (manuel og automatisk). I den manuelle indstilling fungerer den som enhver anden konventionel lampe med en tænd / sluk-knap til at tænde og slukke for den efter behov. I den automatiske indstilling (som kun fungerer i mørke) aktiveres dens intelligente lys-, lyd- og berøringssensorer, så lampen tændes automatisk, hvis den registrerer lys eller lyd, eller når den berøres, forbliver tændt i 1 minut og derefter slukker gradvist af sig selv igen. Da den er så alsidig, kan den bruges som natlys i soveværelser, badeværelser, gange, indvendige skabe, på køleskabet i køkkenet (da det er magnetisk) osv. Det inkluderer også et opladerkabel (USB-DC-pin) og brugsanvisning. Materiale: PC ABS Farve: Hvid Design: Original og bærbar Type: Elektrisk Genopladelig Trådløst Multifunktion LED Lampe: MULTIFUNKTIONEL 11 LED SMD: 220 lm Hvidt lys Til flere positioner: Alsidig og kan tilpasses Behagelig og nem at anvende: 2 former for brug Automatisk indstilling: Touch fjernbetjening Lyssensor Lydsensor Manuel indstilling: Tænd/sluk-knap Magnetisk: Fast greb Inkluderer: 3M klæbemagnet USB-opladerkabel (USB-DC pin) Nem at installere: Det er ikke nødvendigt at samle Kompakt: Fylder meget lidt Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Batteri: LiPo 3,7 V / 450 mAh DC In: 5 V / 500 mA Ca. mål: 12 x 7,5 x 3,5 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
429,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Udendørs solenergi LED-lamper

The 99 inspirations

Bliver genopladet ved hjælp af solen. Vandtætte, miljøvenlige og nemme at installere - uden ledninger. Kan brænde i ca. 12 timer.
"Pris gælder én lampe. Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
78,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

LED pære, der kan tages med over alt

Flad som et kort: Kan foldes ud. Kortet måler 8,4 x 5 cm.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
450,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bærbare lamper med berøringsfunktion

Fås i 3 farver

- Størrelse: Cirka 22 x 9 cm
- Elegant og stilfuldt stemningslys
- 3 berøringskontrollerede lystilstande
- Arbejdstid: ca. 15 timer efter opladning
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide