Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Glas og krukkeåbner

tilbuds-billede
189,-
Ikke aktivt
værdi:
249,-,-
24%

Deal fra 26/5-2023

Åbner låg fra 2-15 cm i diameter

Sæt denne meget effektive krukkeåbner fast under dine overskabe i køkkenet. Så har du altid hurtig adgang til at få de mange krukker og glas åbnet. Den store åbning i oplukkeren fanger let dit låg.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle Glas og krukkeåbner deals

Yderligere beskrivelse

Sæt denne meget effektive krukkeåbner fast under dine overskabe i køkkenet. Så har du altid hurtig adgang til at få drikkeflasken åbnet eller de mange krukker og glas, du bruger til madlavningen. Den store åbning i oplukkeren fanger let dit låg. Gummibelægning og metaltænder bider sig sikkert fast i låget, så det ikke skrider. Nu kan selv meget genstridige låg drejes af med lethed. Funktioner: 1. Åbn krukker ubesværet: Skru ubesværet af og åbn genstridige glas og krukker med lethed. 2. Velegnet til enhver størrelse glas og krukke: vores åbner kan hjælpe dig med nemt at løsne genstridige og vakuumforseglede låg 3. Robust og holdbart design: Vores krukkeåbner er lavet af slidstærkt plastik med kraftige ståltænder, der nemt griber fat i enhver krukke, når du drejer den. 4. Spar plads: Denne krukkelågsåbner vil altid være lige, hvor du har brug for den uden at rode på dine bordplader eller i skuffen. 5. Perfekt til gigtplagede og svage hænder. Ingen grund til at anstrenge dig for at åbne en krukke med pickles, marmelade eller gelé. Farve: hvid Størrelse: 7,1" X 0,75" Bladmateriale: Kulstofstål Montering: Sæt fast med selvklæbende tape for at lette arbejdet med at skrue fast med to skruer.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 429,-
værdi:
1199,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Black & Decker sammenklappelige sækkevogn

Sammenklappelig

Gør tunge løft til en let opgave og flyt affaldssække, havekrukker, gasflasker og flyttekasser uden besvær. Med Black & Decker sækkevognen er arbejdsbyrden lettet markant, og du kan opnå en mere komfortabel og effektiv flytteoplevelse.
"Levering: 24,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
199,-
rabat 20%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart rivejern

Med opsamlingsboks

Rivejernet kan meget effektivt rive appelsiner, lime og andre skal-frugter. Desuden skærer den let de flotteste tynde grøntsagsskiver til salaten og madlavningen
" Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
99,-
rabat 10%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vandmelon-kniv og tang

Lavet af rustfrit stål og silikone

Praktisk bøjet kniv, som er perfekt til at skære vandmelon med. Også velegnet til at skære og servere tærte og andet mad på utrolig nem vis.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide