Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Skærmforstærker med højttaler til mobiltelefon

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
299,-,-
33%

Deal fra 10/12-2023

Forstørrelse x 3: Klar, bredt udsyn

En skærmforstærker med højttaler til mobiltelefoner der giver dig mulighed for at forstørre det billede, der projiceres fra din mobiltelefon, så du får en klarere og mere tilfredsstillende visning af serier, film, tegnefilm, videoer, foto, videoopkald osv.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle Skærmforstærker deals

Yderligere beskrivelse

En skærmforstærker med højttaler til mobiltelefoner, der giver dig mulighed for at forstørre det billede, der projiceres fra din mobiltelefon, så du får en klarere og mere tilfredsstillende visning af serier, film, tegnefilm, videoer, fotos, videoopkald osv. Ideel til mere komfortabel visning af din mobiltelefons audiovisuelle indhold når som helst og hvor som helst. Denne skærmlup er genopladelig, let og bærbar, hvilket gør den nem at bruge, transportere og opbevare uden brug af irriterende kabler eller stik. Fordelene og mulighederne er mange, da den kan bruges til at underholde børn, mens de spiser med tegnefilm, til at se sportskonkurrencer med venner, til at se en film eller serie i sengen, inden de skal sove osv. Den er også meget nem at bruge og har en BT-funktion, mikrofon og højttaler med justerbar lydstyrke. Skærmen i akryl har en størrelse på 12" og en forstørrelse på 3 x. Mobiltelefonstativet er justerbart og har en maksimal bredde på 7,5 cm og passer til alle mobiltelefoner. Inkluderer USB til mikro-USB-opladerkabel. Materiale: ABS Akryl (PMMA) Farve: Sort Gennemsigtig Design: Innovativ og funktionel Type: Elektrisk Genopladelig Trådløst Skærmforstørrer til mobile enheder: Nem at anvende b) Skærmen: 12? x3 Forstørrelse: Klar, bredt udsyn Mobilholder: Justerbar maks. 7,5 cm Håndfri funktion: Indbygget mikrofon Højttaler: 3 W / 4 ? Regelbaar volume Bluetooth: 5.0 Universal: Alsidig og kan tilpasses Original og bærbar: Behagelig og nem at anvende Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare USB-indlæsning: Inklusiv USB til mikro USB kabel Batteri: Li-ion 1200 mAh DC In: 5 V / 500 mA DC Out: 5 V / 1 A Ca. mål: 25,5 x 3,5 x 19,5 cm Emballage og manual på dansk

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
429,-
rabat 77%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart skærm-forstærker til mobiltelefon

HD-skærm

Zoom ind 3-4 gange: 1:1 klart original billede der forstørres 3~4 gange. Beskyt den cervikale rygsøjle. Frigør dine hænder. Juster synsvinklen og vær opmærksom på den cervikale rygsøjle.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
569,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Skærmforstærker til mobiltelefon

Forstørrelse x 3: Klar, bredt udsyn

En skærmforstærker med højttaler til mobiltelefoner der giver dig mulighed for at forstørre det billede, der projiceres fra din mobiltelefon, så du får en klarere og mere tilfredsstillende visning af serier, film, tegnefilm, videoer, foto, videoopkald osv.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sovemaske med bluetooth-høretelefoner

Luk lys og lyde ude

Med indbyggede overlegne højttalere og faktisk også mikrofon, så du kan tage et opkald. Du kan justere placeringen af ​​de to højttalere eller justere størrelsen på øjenmasken, så den passer perfekt til dig.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide