Sammenklappeligt og bærbart vinbord

tilbuds-billede
149,-
Gå til tilbud
værdi:
179,-,-
17%

Deal fra 30/3-2023

Til udendørs brug

Et sammenklappeligt, bærbart vinbord til udendørs brug. Ideelt til at nyde livet med gode venner og med en god flaske vin. En smart løsning, så du ikke behøver at stille vin, glas eller snacks på gulvet.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle vinbord deals

Yderligere beskrivelse

Et sammenklappeligt, bærbart vinbord til udendørs brug. Ideelt til at nyde livet med gode venner og med en god flaske vin. En smart løsning, så du ikke behøver at stille vin, glas eller snacks på gulvet. Derved slipper du for insekter, spild, snavs osv. Det originale bord er lavet af krydsfiner, og det er robust, let og nemt at klappe ud og klappe sammen. Derved sparer du plads og kan nemmere transportere og opbevare det. Det kan let stilles op på stranden, på skovtur, i kuperet terræn og i haven. Det eneste du skal gøre, er at sætte dets spydformede ben ned i jorden (i jord eller sand) og dermed give det et fast hold. Det er enkelt at stille op og tage ned. Det flade støtteområde har et hul, hvori man kan placere en flaske vin og to huller til to vinglas samt plads til en skål snacks. Det er også udstyret med yderligere to huller (en på overfladen og en anden på benet), som kan bruges til at holde og håndtere det (et af dem er også bærehåndtaget). Det er hurtigt og nemt at rengøre. Materiale: Træ Farve: Træ Moderne design: Innovativ og funktionel Foldbar: Nem at folde ud og sammen Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Original og bærbar: Har forskellige anvendelser og mellemrum Fylder meget lidt: Hjælper med at rydde op og at spare plads Til udendørs brug: Perfekt til picnic, camping, brug i haven, på stranden, osv. Hul til vinflaske: Ø8 cm Huller til vinglas: x2 Plads til snacks: Flad overflade Stabil støttebase: Fast greb Spidst ben til at indsætte i jorden eller i sand: Nem at placere og fjerne Nem at bruge og at rense: Behagelig og nem at anvende Let at greb med en eller to hænder: Bærehåndtag Hank til grev og håndtering Ca. mål sammenfoldet: 20 x 39 x 5 cm Ca. mål udfoldet: 20 x 31 x 20 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
129,-
rabat 31%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart Opbevaringskasse

Størrelse: 50x33x33 cm

- Smart sammenklappeligt design
- 3 store rum til opbevaring
- Kraftigt holdbart design
- Store rummelige rum
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
299,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Mini Bærbar Folding Charcoal Grill

Mål udfoldet: 31 x 28 x 30 cm.

Praktisk mini bordplade grill til trækul til at bære komfortabelt overalt takket være det foldbare og bærbare design. Dens åbne struktur og aftagelig madgrill giver dig mulighed for nemt at tilføje trækul til enhver tid.
"Levering: 29,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
379,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vævet hængepotte til planter

Diameter: 16,5 cm (i bunden)

- Moderne hængepotte med vævet design
- Perfekt til balkon, kontor, boligindretning m.m.
- Vælg mellem 6 farver
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide