Plej dig selv

Støttende rygvest

tilbuds-billede
199,-
værdi:
499,-
60%

Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang

Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.

Beskrivelse

Hjælper med at holde din ryg ret

Vesten trækker forsigtig tilbage i dine skuldre, samtidig med at den retter op på din ryg, så presset på din nakke bliver væsentligt mindre.

Udbyder

Gratis levering.
 

Yderligere beskrivelse

Få en støttende rygvest for kun 199,- inkl. levering! Vil du gerne undgå rygsmerter, som kommer af en forkert kropsholdning? Invester i dette super gode introduktionstilbud fra Wondo.dk, hvor du kan få denne smarte rygvest, som støtter og aflaster både ryg og skuldre. Rygsmerter er pinefulde, og de kommer ofte uanset om du har et stillesiddende eller et fysisk hårdt arbejde, idet begge dele kan være belastende for ryg, skuldre og lænd. Dette kan du nemt undgå med denne rygvest, som er designet til at aflaste og forebygge rygsmerter! Vesten trækker forsigtig tilbage i dine skuldre, samtidig med at den retter op på din ryg, så presset på din nakke bliver væsentligt mindre. Vesten hjælper dig altså med at holde din ryg ret, så du får den bedste holdning for din krop, hvilket mindsker og forebygger ryg gener. Rygvesten er elastisk og kan nemt kan bruges under dit tøj. Den er rigtig behageligt at have på, så du med velbehag kan bruge den på jobbet, løbeturen og i dit hjem. Den er justerbar, så du kan få den ønskede størrelse. Fås i størrelserne: S, M, L og XL Den ønskede størrelse angives ved købet.Få denne rygvest for kun 199,- inkl. levering i hele Danmark! Dette skal du være opmærksom på: Når du har gennemført købet, skal du IKKE foretage dig yderligere. Produktet bliver leveret direkte til dig, senest 21 dage efter dit køb. Vi trækker først pengene fra din konto, når produktet er afsendt. VIGTIGT - Produktet leveres til den adresse, der angives ved købet. Ønsker du en anden leveringsadresse, angives dette i købsprocessen. Hvis du har fortrudt dit køb, når produktet leveres, skal du bare nægte at modtage pakken. Produktet sendes så tilbage til leverandøren, uden merpris for køber. Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter du har modtaget pakken, så skal du selv betale for returportoen. Det samme gælder ved ombytning.

Ekstra information

Wondo.dk er et dansk online site, som distribuerer smarte og stilfulde produkter. De har et stort sortiment af forskellige produkter, som bl.a. indeholder parfumer, køkkenredskaber og lamper. Du kan derfor med garanti finde netop de varer, du er på udkig efter.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 194,-
værdi:
389,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Thailandsk massage

Aarhus: Jasmin-Aarhus.dk

Massagen involverer udspændinger og trykken samt brug af pind til at stimulere reflekspunkterne på fødderne, som svarer til kroppens indre organer. Kan fx forbedre nattesøvnen samt mindske stress.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 275,-
værdi:
550,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters japansk lifting

Hesselager: Lundeborgklinikken

Behandlingen er god til rynker, poser under øjnene mm. og er effektiv til at forebygge disse og er en blanding af ansigtszoneterapi og ansigtsmassage. Der benyttes naturlige og økologiske produkter.
 
tilbuds-billede
pris 999,-
værdi:
1999,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

5 behandlinger mod appelsinhud/cellulite

Odense SØ: BodyConcept

Hver behandling består af 30 min. bindevævsmassage og 30 min. elektroterapi. Blodcirkulationen sættes igang, affaldsstofferne transporteres væk, underhuden styrkes og overhuden bliver pænere.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown groupon Risskov Bilferie traveldeal dealhunter tipster Just-Half-Price Deal.dk Dagensbedste.dk R2N.dk travelbird mydeal SaveMyDay.dk SPOTdeal TilbudiByen dealicious Dealfighter.dk WellnessTilbud.dk Take Offer greed Drinkster udsalgplus AGoodSale.dk Myfirstdeal.dk Kobstaden.dk Megarabat.dk Dagensbedstetilbud.dk JubiiHansen.dk MenuSpot.dk Dagenstilbud.dk.msn.com Mindst50procent.dk DagensHorsens.dk DagensHerning.dk DagensFredericia.dk DagensVejle.dk DagensSydhav.dk deal4all.dk Rabattenidag.dk DealFabrikken.dk ditgodetilbud MyKidsDeal.dk Manillo.dk iloveculture.dk Moreyou.dk SpisIByen.dk Dealdeluxe.dk DagensGetaway.dk familydeals altideals Ingeniøren+ myfamilydeal myplusclub travel-deal LauritzOneBid winedeal GoSave DealSales whatelse

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt