Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters massage - for 2

tilbuds-billede
450,-
Ikke aktivt
værdi:
1200,-,-
63%

Deal fra 31/8-2014

Amager Øst: Balance og Harmoni

Få en afslappende oplevelse med din kæreste, ven eller veninde med en 60 minutters parmassage, hvor der er mulighed for at vælge mellem wellness-, terapeutisk- eller sportsmassage.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Gælder helt til d. 1. december 2015.
 
Se alle Balance og Harmoni deals

Yderligere beskrivelse

Skuldre, der sidst på arbejdsdagen knirker og knager. En nakke, der sender smertende jag helt op i hovedet. Ja, i det hele taget følelsen af at trænge til en god, seriøs gennem-æltning af hele dit ømme korpus. Kender du følelsen? Alt for mange forjagede mennesker trisser rundt i deres travle hverdag uden at give de værkende muskler den opmærksomhed, de i virkeligheden fortjener og hungrer efter ? men nu kan du bryde ud af denne sørgelige tendens og unde din krop en god portion velvære. Og hvis din kæreste, ven eller veninde går rundt med samme ømme korpus - ja, hvorfor så ikke booke en tid til parmassage? En oplevelse så afslappende skal da ganske enkelt deles med en anden ? så er spørgsmålet bare, hvem du skal have med? I ligger selvfølgelig i samme rum og bliver masseret samtidig af hver jeres kvalificerede behandler. Sportsmassage Sportsmassage er eminent til alle typer af aktivitetsniveau. Du behøver ikke at være topatlet for at gøre dig fortjent til den, for alle typer muskler tager imod og vil kvittere med større velvære. Ved at stryge og massere musklerne skabes varme og dermed øget blodgennemstrømning. Når musklerne bliver varmet og æltet samtidig, så er det let at forestille sig at mælkesyre og øvrige affaldsstoffer får lettere ved at blive løsnet og "skyllet" videre i systemet. Mange vil derfor også opleve en naturligt øget tørst efter massagen, for nu vil systemet gerne af med alt det gods, der er blevet løsnet og frigivet. Massøren vil naturligvis spørge ind til, om der er særlige områder, hvor du døjer med ømhed. Behandlingen vil føles helt i gennem behagelig, og du skal blot ligge på briksen og nyde, at dine ømme muskler bliver gennemvarmet og blødgjort. Wellnessmassage Denne massageform skal du vælge, hvis du virkelig trænger til bare at blive godt gammeldags forkælet! Du får en dejlig helhedsoplevelse, der både er til gavn for dit humør og dit fysiske velvære. Wellnessmassage er kort sagt en rigtig lækker oplevelse med dig og kun dig i centrum. Det er her, du har muligheden for at koble af og holde et tiltrængt frikvarter fra hverdagens stress, og det er her du ikke skal have dårlig samvittighed over, at du "egentlig burde vaske op, gøre rent etc.", men blot give dig hen til nydelsen og mærke energien og velværen genopfyldes i din krop. Terapeutisk massage Har du mere specifikke spændinger, ømhed eller småskader, er det oplagt at vælge den terapeutiske massage. Den tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, og muskulaturen gennemarbejdes og eventuelle skader kan afhjælpes. Massørens anatomiske viden gør det muligt at lokalisere lidelsen og udføre en skræddersyet behandling der går ind og afhjælper lige præcis dine problemer. Det er en dybdegående massageform, der arbejder med væv og muskler i deres bevægelsesretning, og sener og ledbånd masseres dermed også. Generelt hjælper massagen på infiltrationer og forebygger dannelsen af sammenvoksninger. Behandlingen hjælper også med at strække og afslappe musklerne.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
999,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fysiurgisk massage, ansigtsmaske & bobler

Indre by: Floraida Skin & Body

- 60 min massage med ansigtsmaske og 1 glas champagne (499,-)
- 60 min massage for par med ansigtsmaske og 1 glas champagne (998,-)
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 212,-
værdi:
375,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Aromamassage og gratis fiskespa - for 2

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Pirrer dine sanser og får dig til at slappe af. Mens du bliver masseret får din ven(inde) 30 min. gratis fiskespa. Vandet i bassinet er ca. 30 grader, og der er ca. 100 fisk i forskellige størrelser.
"Gælder straks og udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 749,-
værdi:
1500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters parmassage

Amager: Body Mind Spirit

- Inviter en du holder af med til parmassage hos Body-Mind-Spirit. Det kan være din mor, din søster, din bedste ven/veninde eller måske din kæreste. Sammen kan I få en dejlig velvære oplevelse, hvor I kan vælge om I ønsker wellness- eller sportsmassage.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide