6 flasker anmelderrost vin
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
594,-
Ikke aktivt
værdi:
894,-,-
34%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 9/9-2014
Crianca-vin
Fra den historiske vingård La Perla del Priorat i Spanien kommer denne Crianca der har overvundet anmelderne. Med sin voluminøsitet og blødhed passer passer den godt sammen med feks. vildt, rødt kød eller kraftige oste.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos vinpalle
Se alle Crianca-vin deals
Yderligere beskrivelse
I Priorat finder vi det over 500 år gamle vinhus, La Perla del Priorat. Fra denne historiske vingård kommer denne dejlige Crianca, som får topkarakterer fra de danske vinanmeldere. Erik Mortensen fra Den Korte Avis giver den 6 stjerner af 6 mulige og Anker Tiedemann fra Vinavisen giver den også topkarakteren 5 stjerner. Og her stopper rosen ikke. Robert Parker roser også denne vinperle fra Priorat, som vi kan tilbyde dig til kun 99 kr. Slå til før pallen er tom!
Erik Mortensen: "Denne karakteristiske vin fra Priorat i det sydvestlige Catalonien er sat sammen af most fra druesorterne Garnatza (60 %), Cariñena (40 %), og fra glasset opleves en herlig duft af moden frugt. Smagen er kraftig og langvarig og kalder på roast beef og kold sommerkartoffelsalat." -Den Korte avis, 6 stjerner
Anker Tiedemann: "En krydret duft møder næsen, og en fyldig, blød, fint krydret smag fylder munden. Dette er en virkelig dejlig rødvin - og en meget anvendelig vin, der kan bruges til både lettere og mere fyldige kødretter." -Vinavisen, 5 stjerner
Robert Parker: "The 2009 Noster Crianza is a 60/40 blend of Garnacha and Carinena aged in used oak barrels, with a predominance of the spicy aromas over the red and black fruit, developing notes of cured meat with time. The palate is medium-bodied with good acidity. Clean and pleasant." -The Wine Advocate
Denne Noster Crianca 2009 er et fund til prisen og vi anbefaler, at du køber 2 kasser af denne dejlige vin og får den leveret fragtfrit til døren.
Om vinen
Vine er voluminiøs og silkeblød med modne vedvarende og runde tanniner. Eftersmagen er mineralsk og frugtig. Den har en kompleks duft af røde frugter, der glider over i kandiseret frugt, blommer og figner samt toner af chokolade og vanilje. Farven er intens kirsebærfarve med toner af granatrød. Vinen er lavet på Garnacha og Cariñena (60/40) fra 11-40 år gamle stokke og er lagret 12 måneder på franske egestræsfade. Vinen passer perfekt til vildt, rødt kød og kraftige oste og skal serveres ved 16-18 °C. Vinen drikkes bedst fra nu og 5 år frem.
Land : Spanien
Område : D.O.C. Priorat
Vingård : Bodegas La Perla del Priorat
Druer : 60% Garnacha og 40% Cariñena
Årgng : 2009
Alkohol : 14,5 % vol.
Drikkes bedst : Nu og 5 år frem
Om vingården
I Priorat finder vi det over 500 år gamle vinhus, La Perla del Priorat. Tilbage i det 15. århundrede byggede karteusermunke fra Scala Dei bodegaen ?Mas Dels Frares?. Allerede i det 12. århundrede havde munkene bosat sig i den lille landsby Scala Dei ca. 28 kilometer nord for La Perla del Priorat, og det var et ønske om at udnytte den sydlige del af Priorat, der fik munkene til at plante vin, oliven, mandler og diverse frugter og grøntsager. Hurtigt fandt de ud af at dette område var særlig frugtbart, og de døbte området La Perla del Priorat (Priorats perle). Navnet kan skriftligt dokumenteres helt tilbage til de 18. århundrede.
På tærsklen til det 20. århundrede forsvandt munkene fra området og ligeledes stoppede landmændene i regionen deres dyrkning af jorden. I stedet begyndte de at arbejde i sølvminerne. Cirka 100 år efter købte Conde Pirenne Mas del Frares og de mere end 100 hektar omkring gården, der alle ligger indenfor Priorat. Således grundlagde Conde Pirenne i 1998 La Perla del Priorat S.L. og samme år plantede han mere end 70.000 vinplanter på ca. 22 hektar jord samtidig med, at han bibeholdte 1.000 25 år gamle Cabernet Sauvignon vinstokke.
Året efter producerede han de første 10.000 flasker vin under navnet La Perle del Priorat ved at supplere med købte druer fra ældre vinplanter i Priorat. I dag er vinhuset stort set selvforsynende med undtagelse af druerne, der anvendes til rødvinen Comte Pirenne, hvor bodegaen køber Garnacha og Cariñena fra ældre planter indenfor Priorat.
I dag drives vinhuset af vinmageren Montse Cereceda, der har været en del af vinhuset siden 2004, og Miquel Sabaté, der er ekspert inden for dyrkning og pleje af vinplanter.