Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Stor tapastallerken og chokoladekage - for 2

tilbuds-billede
198,-
Ikke aktivt
værdi:
398,-,-
50%

Deal fra 16/10-2014

Vesterbro eller indre by: Lundgren V.I.P

Nyd en lækker tapasanretning med spanske og italienske delikatesser, der serveres på en af de 2 charmerende restauranter. Måltidet afsluttes med lækker chokoladekage.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Gælder til 1. feb. 2015. Vi har været der flere gange, og det er lækker tapas (og gode vine) hver gang.
 
Se alle Lundgren V.I.P deals

Yderligere beskrivelse

Succes-restauratør Kenneth Lundgren har netop slået dørene op til søsterrestaurant i Gothersgade. Og Lundgren V.I.P. i Gothersgade er strøget ind på AOK?s liste over byens bedste nye restauranter. Siden 1999 har Lundgren V.I.P. i Bagerstræde været et tilløbsstykke i København. Her strømmer københavnere og turister til for at nyde den fantastiske sydlandske stemning, overdådig tapas og hundredvis af skønne vine udskænket til butikspris. Og med søsterrestauranten over for Kongens Have har Indre By fået en ny fantastisk restaurant - helt efter samme koncept. Brug Dagens tilbud til frokost eller aften. Du bestemmer selv, om du vil besøge Lundgren V.I.P. på gamle Vesterbro eller i Indre By med udsigt til Kongens Have.Med Dagens tilbud får du overdådig tapas og skøn chokoladekage for 2 personer. Få tapas-tallerkener med en overflod af lækkerier hentet hjem fra de bedste landbrug i Italien, Spanien og Frankrig. Nyd fantastiske lufttørrede spanske skinker og fine skiver af gravad mørbrad. Få paté og skøn krydret italiensk salami fra Veneto og Toscana. Smag fantastiske oste fra de bedste mejerier i Danmark og Sydeuropa. Nyd skønne oliven, hjemmelavet pesto, ricottacremé, cornichoner og friskbagt surdejsbrød. Og til dessert serveres hjemmebagt chokoladekage med chokoladecreme og chokoladesauce.I 15 år har Lundgren V.I.P. i Bagerstræde forkælet og skabt glæde hos københavnere og turister. Og den navnkundige restaurant, som kombinerer restauration med delikatessebutik og vinbar, har for længst vundet københavnernes hjerter. Her kommer gæsterne igen og igen for at nyde gourmet-specialiteter fra det halve Europa og drikke udsøgte kvalitetsvine til butikspris.Nu har Lundgren videreført succesen og åbnet søsterrestaurant midt i Indre By. Her er indretningen gennemført med forkærlighed for den sydlandske stemning og charme - helt som i Bagerstræde. Her nyder gæsterne overdådig tapas & vin i fantastiske omgivelser med fritlagte loftsbjælker, store kandelabre og udsigt til Kongens Have. Og i kælderen er Lundgren?s vinskatte samlet i reoler fra gulv til loft.Lundgren V.I.P. ejes af sommelier Kenneth Lundgren, der har rejst Sydeuropa tyndt for at sikre de bedste oste, charcuteri, udsøgte vine og delikatesser til sine restauranter. Vinene er håndplukket fra små unikke vingårde i bl.a. Italiens, Spaniens og Frankrigs bedste vindistrikter. Og vinkortet rummer flere end 200 forskellige vine, som alle kan købes i hele flasker eller pr. glas.Det summer af liv og god stemning i Lundgren?s anmelderroste restauranter. Her frister de lækreste skinker, pølser, oste og patéer i restauranternes kølemontrer, og udsøgte vine ligger på rad & række i bugnende vinreoler. Her kan du nyde vidunderlige vine til din tapas og alene afregne for de glas, du har fået.

Ekstra information

Lundgren V.I.P.Gothersgade 891123København Ktlf.: 60818370

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
129,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tapasbrunch med 4 retter

Randers, Aarhus og Silkeborg og Viborg: Café K

Sammensæt selv din brunch af velsmagende retter som græsk yoghurt med ristet granola, ahornsirup og bær, avocado med urtecreme, rugbrødscrunch, ærteskud, flagesalt og sort sesam eller måske en belgisk vaffel med flormelis og friske bær.
"Indtil 16. juni. Man. - tor. Reserver en dag i forvejen. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 230,-
værdi:
460,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

5 serveringer

Frederiksberg: Deligreco

4 forretsserveringer, der varierer efter sæsonen; kan fx bestå af græsk risotto, Danmarks bedste fetaost, sardiner og meget andet. Desuden får du en hovedret med lam og sæsontilbehør - serveret som familieudgave.
" Indtil 31. aug. Stedet har en glad smiley og får
4.3 af 5 stjerner (1226 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 165,-
værdi:
325,-
rabat 49%
Gå til tilbud Læs mere mere

4-retters frokostmenu

Ved Søerne: Restaurant Gemini

Lige ved Planetariet finder du Gemini. Her kan du spise frokost ved de kæmpe vinduer med udsigt til Sankt Jørgens Sø. Du kan kombinere frokosten med et besøg på Planetariet, eller tage en smuk gåtur rundt om søerne før eller efter måltidet.
"Indtil 11. juli. Kl. 11.30-16. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide