Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Vinterleggings og -strømpebukser

tilbuds-billede
89,-
Ikke aktivt
værdi:
199,-,-
55%

Deal fra 26/1-2015

Fås i 8 forskellige farver

Varme onesize leggings og strømpebukser, som er særligt velegnede til de kolde måneder. De er bløde og behagelige at have på, og kan bruges både på arbejde, i byen eller på café med veninderne. Fås i 3 modeller.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealhunter
dealhunter

Gratis levering.
 
Se alle leggings deals

Yderligere beskrivelse

Leggings er uundværlige i enhver kvindes garderobe. Disse leggings og strømpebukser er tykkere i stoffet end de almindelige, og derfor særligt velegnet til de kolde måneder. De er ultra bløde og behagelige at have på.  Uanset om du skal slappe af derhjemme, på arbejde, i byen eller på café med veninderne kan de være en del af dit outfit. Brug dem under en flot kjole/tunika eller sammen med en lækker lang strik. De er fremstillet i et dejlig blødt materiale, som består af 75% polyester, 15% spandex og 10% bambus fiber. Pep dit look op med de mere friske farver, eller ton det ned med de mere neutrale farver. Fås i 8 farver: Sort Mørkegrå Marineblå Mørkegrøn Mørkebrun Beige Lilla Rød Fås i 3 modeller: Leggings Leggings med fodstrop Strømpebukser De er onesize men kan give sig ret meget, så de passer piger/kvinder fra 140 cm (12 år) til str. XL. Størrelse:     Talje: Lår: Lægge: Onesize 60-95 cm     30-50 cm     18-30 cm Vælg mellem: 1 par for 89 kr. - Du sparer 55% 3 par for 199 kr. - Du sparer 66% Du angiver antal, model og farve ved købet. Levering i hele Danmark er inkluderet i udsalgsprisen!

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Gustav Klimt-silketørklæde

180 x 45 cm

Tørklædet er fremstillet i 100% silke og udstråler både elegance og glamour, hvilket også var karakteristisk for Klimts berømte værker i den senere gyldne fase.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Termojakke

Til kvinder

Forny din stil med denne termojakke til kvinder fra Weather Report, hvor elegant design møder praktisk komfort. Jakken er fremstillet af 100 % slidstærkt polyester - perfekt som overgangsjakke samt til forår og sommer.
"Levering: 29,-. Fås i 5 forskellige farver." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
109,-
rabat 18%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sportsvest til kvinder

Med saunaeffekt

Denne vest til kvinder er specielt designet til at øge resultaterne ved fysisk træning. Da den øger din kropstemperatur, betyder det, at du sveder mere, og det hjælper med at fjerne fedt og toksiner.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide