Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2 måneders CrossFit

tilbuds-billede
50,-
Ikke aktivt
værdi:
1357,-,-
96%

Deal fra 25/2-2015

København: CrossFit Copenhagen

Ubegrænset holdtræning og selvstændig træning i alle kædens træningscentre. CrossFit er sundt, sjovt og effektivt for alle, uanset alder og træningsniveau, da der også findes begynderhold.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Til og med 1. maj.
 
Se alle crossfit copenhagen deals

Yderligere beskrivelse

CrossFit er tidens fitness-trend, og crossfitterne er ellevilde. Og uanset hvor du bor, er der nem adgang til CrossFit Copenhagens mange træningscentre. Her kommer crossfittere for at løfte vægte, svinge kettlebells, sjippe, klatre i torve, sprinte og slæbe sandsække. Her trænes på alle niveauer - i Open Gym og på hold med professionelle CrossFit-instruktører. Her kan du få pulsen op, få musklerne til at vokse harmonisk og smide overflødige kilo på rekordtid.Med Dagens tilbud får du medlemskab med ubegrænset holdtræning & selvstændig træning hos CrossFit Copenhagen til og med 1. maj 2015. Du har adgang til alle træningscentre på alle tider af døgnet. Du har fri adgang til Open Gyms, hvor du kan gennemføre dine egne træningssessions. Og du vælger frit mellem CrossFit Copenhagens 100 daglige træningshold med personlige holdtrænere. Book dig på træningshold med fokus på smidighed, styrke, vægtløftning, gymnastik, kettlebell og udholdenhed - både for øvede og begyndere. Meld dig til hård og sjov træning under åben himmel og til ekstrem-træning for garvede crossfittere. CrossFit er sundt, sjovt og effektivt for alle, uanset alder og træningsniveau. Hvis du ikke har crossfittet før, anbefales det, at du booker dig på et opstartshold og lærer de grundlæggende crossfit-principper, før du begynder at træne selvstændigt.CrossFit er tidens trænings-hit, og flere end 8.000 københavnere dyrker crossfit hos CrossFit Copenhagen. Siden 2008 har CrossFit Copenhagen åbnet 10 unikke træningscentre i nedlagte kirker, smedjer, fabrikker, trykkerier m.m. Og uanset hvor du kommer fra, er der ikke langt til dit nærmeste CrossFit-center.Indretningen er rå, rustik og overvældende - personalet og trænerne entusiastiske og imødekommende. Træningsformen er varieret og intensiv. Her er det menneskets urinstinkter og kroppens naturlige bevægelsesapparat, som er krumtappen i dine træningssessions. Hos CrossFit Copenhagen hopper, skubber, klatrer og sjipper man sig i topform sammen med alle de andre glade crossfittere.CrossFit Copenhagen er drevet af dedikerede CrossFit-instruktører med mange års erfaring inden for fysisk træning og eliteidræt. Instruktørernes sportslige baggrunde spænder vidt fra klatring og skiløb til kampsport, yoga, vægtløftning og boldspil. Og de står altid parat til at give dig den optimale træning på CrossFit Copenhagens mange daglige træningshold.Hemmeligheden bag CrossFit Copenhagens succes er holdtræning og fællesskab kombineret med en sund og effektiv træningsform, som gør dig stærkere og hurtigere. Her kommer crossfittere for at løfte vægte, svinge kettlebells, klatre i torve, sprinte og stå på hænder - og for at have det sjovt sammen.

Ekstra information

CrossFit CopenhagenGriffenfeldsgade 7A2200København Ntlf.: 30688868

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 495,-
værdi:
1100,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 eller 4 x EMS-Body Sculpture

Sydhanvn EMS Bodyfit

- 1 x EMS Bodysculpture á 30 minutter (495 kr.)
- 4 x EMS Bodysculture á 30 minutter (1595 kr.)
- Tilkøb: 20 min. Wood Therapy (150 kr.)
"Til d. 31. jul. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 189,-
værdi:
399,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

5 træningselastikker

Til yogaøvelser, aerobic, genoptræning m.m.

Med en træningselastik kan du få trænet hele kroppen på en skånsom men effektiv måde derhjemme, du kan altid have dem med i tasken, hvis du er på farten, og dertil kommer, at det er en billig træningsløsning.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
639,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

EMS-impulstræner

Til mave og arme

- 1 muskelbælte til mave
- 2 muskelbælter til arme
- 3 fjernbetjeninger
"Gratis levering. Bruger 2 x AAA batterier (ikke inkluderet)." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide