Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Rabat på alle chokolade-lækkerier

tilbuds-billede
50,-
Ikke aktivt
værdi:
100,-,-
50%

Deal fra 6/3-2015

Torvehallerne: Exotic Mix

For 50 kr. får du for 100 kr. frit valg på alle chokolade-lækkerier. Køb f.eks. passionsmandler og trøffel-kakaomandler overtrukket med eksklusiv belgisk chokolade eller cashewnødder med blød yoghurt-chokolade.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Gyldig til 25. maj. Deal er blevet forlænget med en dag.
 
Se alle Exotic Mix deals

Yderligere beskrivelse

Torvehallerne i hjertet af København byder på delikatesser i verdensklasse. Og med inspiration fra bedstefarens købmandsbutik i Babylon byder brødrene Al-Asadi på byens største og fineste udvalg af nødder og bær overtrukket med eksklusiv belgisk Callebaut-chokolade. Her bugner chokolademontren med gourmet-slik for alle lækkermunde i København. Køb chokolade-lækkerier til hyggestunder med venner, familie og kæreste - køb gourmet-slik som den sødeste vært & værtindegave.Med Dagens tilbud har du frit valg til alle chokolade-lækkerier hos Exotic Mix i Torvehallerne. Køb ét eller flere værdibeviser. Få skønne passionsmandler og trøffel-kakaomandler overtrukket med eksklusiv belgisk chokolade. Køb frysetørrede hindbær og cashewnødder med lækker blød yoghurt-chokolade. Få chilenske rosiner og tørrede jordbær dyppet i lys og mørk belgisk chokolade. Få vidunderlige jordbær- og hindbærmandler i mælkechokolade og californiske chokolademandler med lakrids. Køb australske macadamia-nødder rullet i fyldig mørk chokolade og mandler overtrukket med lys chokolade tilsat kanel. Få tiramisu-mandler og kokosmandler i chokolade-dyp. Få bolivianske paranødder dyppet i mørk bitterchokolade og mange andre fantastiske chokolade-lækkerier.Torvehallerne syder og summer af liv og glade dage. Hver uge lægger 100.000 forvente kunder turen forbi Danmarks største gourmet-marked for at handle de bedste fødevarer og delikatesser. Og midt i de travle torvehaller byder Exotic Mix på et sandt eventyr fyldt med udsøgte nødder, tørrede frugter og bær dyppet i eksklusiv belgisk chokolade.Exotic Mix i Torvehallerne drives med kærlig & kyndig hånd af brødrene Al-Asadi. Og det bugner med udsøgte delikatesser i den store smukt snedkererede mahogni-disk. Her er der fyldt op med fantastiske chokolade-lækkerier, som ikke findes andetsteds. Og flere gange om året tager brødrene Al-Asadi ud i verden og finder de bedste nødder, tørrede frugter og gourmet-specialiteter til deres eventyrlige forretning i Torvehallerne.Besøg Exotic Mix i Torvehallerne og få eksklusiv gourmet-slik i topkvalitet, fyldt med fantastiske smagsoplevelser. Hos Exotic Mix får du altid de bedste varer, gode råd og udsøgt betjening.

Ekstra information

Exotic MixFrederiksborggade 211360København Ktlf.: 23635554

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
213,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Boremaskineforlænger

Nu kan der kommes til overalt

Man kender nok det problem med at der er en væg, et stykke metal eller lignende i vejen så man skal bøvle med at have boremaskinen i en vinkel. Det er slut nu, med forlængeren kan du komme ind i alle hjørner og afkroge ved hjælp af det smarte design.
"Gratis levering. Vi er selv rigtig glade for denne." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Gratis blækpatron + gratis støvsugerpose

inkClub: Første produkt er gratis

Dette tilbud er en god chance for helt gratis at afprøve inkClubs eget mærke inden for blækpatroner og støvsugerposer. Hvis du er tilfreds, kan du spare mange penge fremover i stedet for at købe originalerne.
"Levering: 39,- Tilbuddet gælder for de fleste printere og støvsugere, én gang pr. kunde og pr. varetype. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 195,-
værdi:
300,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gavekort til herre modetøj

Næstved: Finkstore

Gavekortet har en værdi på 300 kr. og kan bruges på noget af det smarteste, lækreste og mest trendy modetøj til herrer og fyre. I butikken finder du det modetøj som gør dig klassisk, cool eller sofistikeret.
"Værdibeviset gælder straks efter køb og det udløber ikke. . . . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide