Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Filler med Esthelis eller Restylane

tilbuds-billede
1499,-
Ikke aktivt
værdi:
3000,-
50%

Deal fra 22/3-2015

Tæt ved Gammeltorv: Super Diva

Få større læber, fastere kinder eller en udglatning af rynker med 1 ml filler.
Vælg mellem behandling mellem øjnene, næserynken, læbeforstørrelse, rygerynker, mundvigene eller kindben.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Gælder til d. 21. maj.
 
Se alle Super Diva deals

Yderligere beskrivelse

Et par få meter nede af Strøget i nummer 10 holder skønhedsklinikken Super Diva til. Den er ejet af Lidia Møller, som med 12 års erfaring i sin livsbagage kan sit kram inden for skønhed. Hun er både kosmetolog, makeup-artist, negletekniker og frisør, så uanset hvilke skønhedskvaler du måtte have, er du i trygge hænder hos Lidia.Det er ingen undtagelse med dagens tilbud. Her giver Lidia dig mulighed for helt selv at vælge, hvilke dele af dit ansigt der skal forskønnes. Hun benytter kvalitetsprodukterne Esthelis og Restylane, som foretages via små indsprøjtninger i huden. Du vælger helt selv, om du vil have fjernet fine rynker på et udvalgt område eller om du hellere vil have en fyldning i læber eller kindben. Vælg mellem 2 behandlinger Vælger du at få bugt med de fine rynker, finder du og Lidia sammen frem til, hvilken del af dit ansigt, der skal behandles. Har du mange rygerynker om munden, kunne dette være oplagt. Er du mere ked af rynker omkring næsen, er det i stedet dér, Lidia vil sætte ind. Vælger du at få en fyldning i kindben eller læber, er det igen helt efter dine ønsker. Ønsker du større og mere fyldige læber eller er det mere fremhævede kindben, der løfter ansigtets konturer? Det er alt sammen helt op til dig. Hvad er Esthelis? Uanset hvilken af behandlingerne, du vælger, foretages den med små indsprøjtninger af kvalitetsproduktet Esthelis. Lidia sørger med kyndig hånd for, at alt foregår professionelt og problemfrit. Esthelis udglatter dine rynker og gør ansigtet mere ensartet. Produktet indeholder hyaluronsyre, der optages naturligt i huden. Mængden af hyaluronsyre falder med alderen, hvilket giver giver rynker og et mere slapt ansigt, end da man var yngre. Produktet har den længste holdbarhed af sin slags og holder i et år. Udover at Esthelis minimerer de fine rynker, så kan du også glæde dig over, at den også virker forebyggende. Det vil sige, at mængden af de rynker, der i fremtiden vil dukke op i dit ansigt, vil være reducerede. Efter behandlingen vil du se en forskel meget hurtigt. Nogle ser den med det samme, og alle kan se en tydelig forskel inden for en-to dage. Hvad er Restylane? Restylane består af hyaluronsyre, som findes overalt i vores bindevæv. Hyaluronsyren har en stor evne til at binde væske i huden. Hyaluronsyre er en krystalklar gelé, som kan bruges til at udfylde rynker og furer i ansigtet. Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, og huden bliver mere slap. Når Restylane injiceres i folder og furer, udglattes disse, og huden bliver mere spændstig. Geléen giver naturlig volumen i huden. Den integreres med det omgivende væv, og vitale næringsstoffer passerer frit gennem områder med geléen. Ønsker du at få flere ml. i ansigtet, kan du tilkøbe flere med det samme med 20% rabat.

Ekstra information

Super Diva,Frederiksberggade 10,1459 København

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
549,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Diamantslibning

Østerbro: Beauty by Elizabeth

Velkommen til stedet, hvor du kan få rigtig gode oplevelser og have noget tid for dig selv, til afslapning og forkælelse. Diamantslibningen anbefales til solskader, rynker, grov hud og store porer.
" Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
599,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Luksus ansigtsbehandling

Åbyhøj: Zahra Wellness

Hudanalyse • afrensning • peeling • dybderens • massage • ansigtsmaske • øjen- og halsmaske • dagcreme
"Gælder straks efter køb og udløber ikke. Se også luksus ansigtsbehandling samme sted til 799,- ved køb som oplevelses-gave. Over 200 har købt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 749,-
værdi:
1499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

All-over wellness behandling

Åbyhøj: Zahra Wellness

Behandlingen varer ca. 2 - 2½ time og består af klassisk ansigtsbehandling • rygmassage • pedicure • manicure • retning af bryn samt farvning af vipper og bryn.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide