Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Mountainbike eller fixie cykel

tilbuds-billede
1798,-
Ikke aktivt
værdi:
3999,-,-
55%

Deal fra 4/4-2015

Kom godt rundt i trafikken

Med dette tilbud kan du vælge mellem en rigtig lækker mountainbike med 21 Shimano gear og rustfri elementer eller en super smart letvægt fixie cykel, der er perfekt til bykørsel.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealhunter
dealhunter

Levering koster 99,-
 
Se alle Mountainbike deals

Yderligere beskrivelse

Har du brug for en all-round cykel, der kan bruges til alt fra bykørsel til terrængående kørsel, bør du vælge den lækre mountainbike. Har du derimod behov for en letvægts bycykel, så er den smarte fixie cykel det helt rette valg.  Mountainbike: Denne smarte mountainbike er udstyret med 21 udvendige gear samt gearskifter fra det velkendte mærke Shimano, hvilket er din garanti for god og slidstærk kvalitet. Den er lavet i rustfri elementer og aluminium og har også en rustfri KMC kæde. Har Tekto skivebremser.  Du kan vælge mellem 2 størrelser af hjul:  24 tommer (passer til en person på ca. 155-165 cm) 26 tommer (passer til en person på ca. 165-175 cm) 27,5 tommer (passer til en person på ca. 175-185 cm) 29 tommer (passer til en person på ca. 185-195 cm) Fås i 2 farver:  Sort/Grøn og Hvid/Rød Mountainbike 24" - Dealpris 1.798 kr. Normalpris: 3.999 kr. - Du sparer 55% Mountainbike 26" - Dealpris 1.899 kr. Normalpris: 3.999 kr. - Du sparer 52% Mountainbike 27,5" - Dealpris 1.999 kr. Nirmalpris: 4.199 kr. - Du sparer 52%   Mountainbike 29"- Dealpris 2.099 kr. Nirmalpris: 4.399 kr. - Du sparer 52%   Fixie cykel: Denne  populære bycykel bliver også kaldt for en singlespeed cykel, hvilket betyder den kun har 1 gear. Da cyklen har et letvægtstel, er den ideel til dig, der ønsker at bære den med op i en lejlighed eller ned i en kælder. Den har et smart flipflop nav, så du selv kan bestemme, om du vil køre med friløb eller fast nav. Hvis du kører med fast nav, så betyder det, at pedalerne altid drejer rundt og derfor ikke tillader dig, at stå stille i pedalerne. Den er med F&R Caliper Bremser. Du kan vælge mellem 2 størrelser på stellet: 48 cm stel (passer til en person på ca 165-175 cm) 52 cm stel (passer til en person på ca 175-185 cm) Hjulstørrelsen er 26 tommer. Fås i 2 farver: Sort/Rød og Hvid/Blå Fixie Cykel - 48 cm - Dealpris 2.099 kr. Normalpris: 4.499 kr. - Du sparer 53% Fixie Cykel - 52 cm - Dealpris 2.199 kr. Normalpris: 4.699 kr. - Du sparer 53%   Cyklerne leveres usamlede, men er meget nemme at samle. Du angiver den ønskede model og farve ved købet. Der leveres i hele Danmark for kun 99 kr. pr. cykel.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
149,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Baglygte til cykelen

Den har 5 belysningstilstande

Et originalt LED-bagcykellys, der er ideelt som et sikkerhedslys, der gør det nemmere for andre chauffører at se cyklen, når den køres om natten. Takket være det genopladelige, lette og bærbare design er det meget praktisk og nemt at bruge.
"Levering: 29,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Refleksvest med LED

Med LED-lys

- Vesten fås i neon-gul og med refleksdetaljer både på ryg og front
- de 3 røde LED lys på ryggen, kan blinke hurtigt, langsomt eller konstant.
- Anvender batterier (Er inkluderet)
" Levering fra 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
99,-
rabat 20%
Gå til tilbud Læs mere mere

Refleksvest

Tåler alt slags vejr

Refleksvesten kan både bruges til børn og voksne, da livremmen kan justeres. Den har 360 graders synlighed, og man undgår således unødvendige farlige situationer på de mørke stier og veje.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide