14 eller 18 Michelin-serveringer
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
699,-
Ikke aktivt
værdi:
900,-,-
22%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 4/6-2021
Ved Nyboder: Kokkeriet
Michelin-restauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange
klassiske danske retter og stolte traditioner og sætter en ære i at
nytænke den gas-tronomiske arv, som vi er vokset op med.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Kokkeriet deals
Yderligere beskrivelse
Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde.Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med, og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, duft, konsistens og detaljer i samtlige retter. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særligt tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru-champagne og kaffe/te samt petit four og miljøvenligt mineralvand.Vælg selv din oplevelse: 14 serveringer uden tilhørende vinmenu Normalpris: kr. 900,- / Kampagnepris: kr. 699,- 18 serveringer uden tilhørende vinmenuNormalpris: kr. 1.200,- / Kampagnepris: kr. 959,- 14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru-champagne og kaffe/te + petit four og miljøvenligt mineralvand)Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,- 18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru-champagne og kaffe/te + petit four og miljøvenligt mineralvand)Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,- Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 18.00 - 22.00 til og med den 4. september 2021. Den aktuelle menu:SnacksDaikon - hibiscus - estragonMuslinger - purløg - lardo Karl Johan - havgus - sherry Rugbrød - andelever - remoulade Kartoffel - skagen skinke - syltede løg Amuse-boucheRygeost - æble - valnød Menu Kammusling - hasselnød - syltede sennepskorn Jomfruhummer - gulerød - bisque Helleflynder - hjertemuslinger - ørredrogn Knoldselleri - fermenteret hvidløg - kapers Blomkål - trøffel - æggeblomme Butternut squash - mandel - kaviar Pighvar - kartoffel - løg Due - rødbede - trøffel Højreb - kål - marv Grønne druer - mælk - hyldeblomst Kokos - tonka - creme fraiche Hvid chokolade - bergamotte - tagetes Vinmenu2018 Alsace Complantation, Domaine Marcel Deiss, Frankrig 2016 Chardonnay, Leo Steen, Sonoma County, USA 2016 Sauvignon Blanc, Philia, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland 1976 Riesling Auslese, Erdener Treppchen, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland 2019 Ploussard La Cabane, Domaine De La Touraize, Arboise, Frankrig 2017 Corton-Renards, Grand Cru, Domaine Delarche, Bourgogne, Frankrig 2010 Barolo, Aurelio Settimo, Piemonte, Italien 2017 Banyuls, Blanc de Blancs, Domaine Tambour, Frankrig OBS: Elementerne med fed undlades i den mindre menu Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside.Bagom KokkerietSammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchefen Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel andmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad og lavet af de bedste danske råvarer. Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde. Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med, og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk. Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, duft, konsistens og detaljer i samtlige retter. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særligt tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru-champagne og kaffe/te samt petit four og miljøvenligt mineralvand. Vælg selv din oplevelse: 14 serveringer uden tilhørende vinmenu Normalpris: kr. 900,- / Kampagnepris: kr. 699,- 18 serveringer uden tilhørende vinmenu Normalpris: kr. 1.200,- / Kampagnepris: kr. 959,- 14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru-champagne og kaffe/te + petit four og miljøvenligt mineralvand) Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,- 18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru-champagne og kaffe/te + petit four og miljøvenligt mineralvand) Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,- Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 18.00 - 22.00 til og med den 4. september 2021. Den aktuelle menu: Snacks Daikon - hibiscus - estragon Muslinger - purløg - lardo Karl Johan - havgus - sherry Rugbrød - andelever - remoulade Kartoffel - skagen skinke - syltede løg Amuse-bouche Rygeost - æble - valnød Menu Kammusling - hasselnød - syltede sennepskorn Jomfruhummer - gulerød - bisque Helleflynder - hjertemuslinger - ørredrogn Knoldselleri - fermenteret hvidløg - kapers Blomkål - trøffel - æggeblomme Butternut squash - mandel - kaviar Pighvar - kartoffel - løg Due - rødbede - trøffel Højreb - kål - marv Grønne druer - mælk - hyldeblomst Kokos - tonka - creme fraiche Hvid chokolade - bergamotte - tagetes Vinmenu 2018 Alsace Complantation, Domaine Marcel Deiss, Frankrig 2016 Chardonnay, Leo Steen, Sonoma County, USA 2016 Sauvignon Blanc, Philia, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland 1976 Riesling Auslese, Erdener Treppchen, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland 2019 Ploussard La Cabane, Domaine De La Touraize, Arboise, Frankrig 2017 Corton-Renards, Grand Cru, Domaine Delarche, Bourgogne, Frankrig 2010 Barolo, Aurelio Settimo, Piemonte, Italien 2017 Banyuls, Blanc de Blancs, Domaine Tambour, Frankrig OBS: Elementerne med fed undlades i den mindre menu Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside. Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchefen Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel andmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad og lavet af de bedste danske råvarer.
Ekstra information
Kronprinsessegade 64, 1306 København K