Ansvarsfraskrivelse

all2day.dk forsøger at gøre det lettere for forbrugerne at orientere sig i junglen af aktuelle gode tilbud - primært fra den store skare af danske hjemmesider, der er inspirerede af Groupon.com

Målet er at hjælpe brugeren med at skære ind til benet af, hvad det enkelte tilbud går ud på. Og gøre ham/hende opmærksom på nogle af de fordele eller mulige forbehold, man kunne have over for tilbudet. På den måde kan brugeren lettere grovsortere i de mange daglige fristelser.

Vil tilstræber at gengive essensen af de enkelte tilbud og forsøger at sikre, at alle oplysninger er korrekte.Eventuelle all2day-kommentarer til et tilbud skal dog opfattes som et subjektivt råd.

Vi kan dog ikke garantere, at vi ikke kommer til at lave fejl i vores referat af tilbudet eller kommer til at overse væsentlige kritikpunkter ved et tilbud. Som forburger skal du altså udelukkende bruge all2day.dk som et orienteringsværktøj. Før du køber et eventuelt tilbud, anbefaler vi, at du selv nærlæser hele tilbudet hos den pågældende udbyder.

Alt salg af aktuelle tilbud foregår på andre sider end all2day.dk. Disse sider har forpligtelsen til at yde den fulde rådgivning om det produkt, de ønsker at sælge. På samme måde som forbrugeren har en forpligtelse til selv at orientere sig om produktet på sælgerens hjemmeside, før de gennemfører et køb.

all2day.dk kan derfor ikke gøres erstatningsansvarlig ift. vores formidling omkring disse tilbud.

All2day påtager sig heller ikke ansvar for mangelfuld eller fejlafgtig omtale af de enkelte tilbud, selvom dette i værste fald kan betyde, at nogle af vores brugere mister interessen for et tilbud, de ellers ville have gjort brug af.

Vi vil dog meget gerne rette eventuelle fejl hurtigst muligt og appellerer til, at vores brugere og de enkelte udbydere af aktuelle tilbud vil gøre os opmærksomme på det.

Kort sagt påtager all2day.dk sig intet ansvar for de konsekvenser - direkte eller indirekte - som måtte opstå som følge af brugen af all2day.dk. Det er brugerens eget ansvar at orientere sig omkring den fulde information hos kilderne.

all2day.dk forbeholder sig ret til når som helst at ændre vilkår, ansvarsfraskrivelse og betingelser for brug af all2day.dk blot ved at rette indholdet på siden.

Til gengæld lover vi at gøre vores bedste :-)

Når vi nævner all2day.dk i ovenstående, gælder det selvfølgelig både for selve siden all2day.dk samt eller all2day.dk´s services som fx nyhedsbrevet

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide