Cookies og dine oplysninger

Når du bruger All2day.dk og All2days medier, accepterer du dermed, at vi bruger cookies og dine oplysninger på den måde, vi har beskrevet nedenfor.

Sådan bruger vi cookies

Om cookies

Cookies er små informationsenheder, som vi og de fleste andre hjemmesider placerer på dit IT-udstyr. Cookien identificerer ikke dig som person, men identificerer din computer. Det vil sige, at vi fx kan se, hvornår du sidst har besøgt vores side – men uden at vide hvem du er (med mindre du har fortalt os det).

Vores cookies

Vi bruger både midlertidige og permanente cookies.

Midlertidige cookies slettes, når du lukker din web-browser. Permanente cookies bliver gemt på din computer/telefon/device, indtil de bliver slettet. Permanente cookies sletter dog sig selv efter et stykke tid, men bliver fornyet, hver gang du besøger All2day.dk.

Vores formål med cookies

Forbedringer

Vi vil gerne gøre vores side til en bedre oplevelse, og her kan vi lære meget af brugernes adfærd på siden.

Statistik

Vi måler adfærden på vores side, herunder antallet af besøg, hvilke domæner den besøgende kommer fra, hvilke sider de ser hos os, og hvilket overordnet geografisk område brugeren befinder sig i.

Integration med sociale medier

Give dig mulighed for at integrere med sociale medier, som for eksempel Facebook.

Affiliate- og partnerprogrammer

Gøre det muligt at se hvor meget trafik og evt. salg der sker på andre sider som følge af henvisninger fra os. På den måde kan vi bl.a. finde ud af, hvilket typer tilbud vores brugere i sidste ende ønsker at købe.

Tredjeparts-cookies

Vi bruger cookies fra andre parter:

Google Analytics: til statistiske formål. Du kan afvise cookies her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook: Sættes af Facebook, hvis du interagerer med Facebook plugin eller allerede er logget på Facebook fra en anden kilde med det formål at interagere med dem.

Google+: Sættes af Google hvis du interagerer med Google+ plugin eller allerede er logget på Google+ fra en anden kilde med det formål at interagere med dem.

AddThis: Sættes af AddThis på alle brugere.

Div. Affiliate-sider: Bruges til at måle afledt salg ved trafik til andre sider.

Sletning

Hvis du ønsker at slette dine cookies, kan du trykke på CTRL + SHIFT + DELETE samtidig, hvis du bruger en PC eller en nyere browser. Hvis genvejstasterne ikke virker, kan du besøge support-siden for den pågældende browser.

Vær opmærksom på, at det kan skade din oplevelse af All2day.dk.

Persondata politik

Vi registrerer kun de oplysninger, du selv afgiver til os eller har givet tredjepart accept til at videregive til os. Det kan fx ske, når du tilmelder dig nyhedsbreve eller deltager i konkurrencer. Typisk er vi dog kun interesserede i at gemme din e-mail (så vi kan skrive til dig) og dit postnummer (så vi kun sender dig relevante lokale deals).
Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart.

Vi anvender kun disse informationer til eget brug og sletter dem helt, hvis du ønsker dette ifm. afmelding. Du kan til enhver tid afmelde dig alle vores services.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i et kontrolleret miljø.
Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dig som bruger.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi gør opmærksom på, at vi kan være nødsaget til at lave ændringer i vores håndtering af personlige oplysninger.
Vi forbeholder os derfor ret til at ændre og opdatere vores retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Gør vi dette giver vi besked, i form af en synlig meddelelse på vores primære hjemmeside all2day.dk

Bliv fan af all2day



Din ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen dealicious WellnessTilbud.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie Manillo.dk Rabattenidag.dk SpisIByen.dk altideals traveldeal stardeals DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide