5-retters med tilhørende vinmenu
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 17/10-2019
Nær Amalienborg: Restaurant Salon
Du får bl.a.
- Lille ballotine af vagtel og foie gras som første ret
- Stegt havtaske med porre confit, brunet smør og lime
- Risotto med braiseret lam og ærter
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Restaurant Salon deals
Yderligere beskrivelse
Tenuta di Petrolo - En italiensk eliteproducentTenuta di Petrolo er en af de absolut mest prestigiøse vinproducenter i dagens Toscana. Tidligere var vingårdens fokus at producere almindelig Chianti, men efter Luca Sanjust overtog ansvaret for driften, fik han hurtigt ændret produktionen, så det blev muligt at udnytte områdets unikke mikroklimaer og terroir. Sanjust er ud af en gammel italiensk adelsfamilie, hvis rødder går tilbage til hertugerne af Sicilien i 1200-tallet. Vingården er utroligt smukt beliggende ca. 40 km syd for Siena i et bakket område, der er kendt for et imponerende borgtårn fra Etruskertiden kaldet Galatrona-tårnet. Ved foden af tårnet er en helt exceptionel, højtbeliggende Merlot-vinmark, der producerer druerne til Petrolos mest prisvindende vin: Galatrona.GalatronaGalatrona er blevet en af Italiens mest ikoniske vine og er et investeringsobjekt på linje med Sassicaia. Den har desuden vundet flere blindsmagninger mod de store Pomerolvine og mange anmeldere sammenligner den uden tøven med disse. Jordbundsundersøgelser viser, at der er mange ligheder i jordbundsforholdene hos netop Pomerol og Galatrona. Den kendte anmelder Robert Parker har givet Galatrona 96 point mens Wine Enthusiast og Wine Spectator begge har givet op til 98 point på deres 100-pointsskala. Selv skriver Tenuta di Petrolo om Galatrona: ?This is our cru of merlot. Wine of great structure on the palate and widly aromatic on the nose. Galatrona is Petrolo?s flagship, the most awarded wine of the estate.?På denne aften får du muligheden for at smage samtlige årgange af Galatrona. Det er aldrig sket før, at alle årgange er blevet smagt på én gang. Der er tale om ikke mindre end 23 forskellige vine fra den legendariske vinproducent, og alle vinene kommer direkte fra Luca Sanjusts kælder.Aftenens menu består af:VineAperitif: Delamotte Brut2017 Petrolo Galatrona Merlot2016 Petrolo Galatrona Merlot2015 Petrolo Galatrona Merlot2014 Petrolo Galatrona Merlot2013 Petrolo Galatrona Merlot2012 Petrolo Galatrona Merlot2011 Petrolo Galatrona Merlot2010 Petrolo Galatrona Merlot2009 Petrolo Galatrona Merlot2008 Petrolo Galatrona Merlot2007 Petrolo Galatrona Merlot2006 Petrolo Galatrona Merlot2005 Petrolo Galatrona Merlot2004 Petrolo Galatrona Merlot2003 Petrolo Galatrona Merlot2002 Petrolo Galatrona Merlot2001 Petrolo Galatrona Merlot2000 Petrolo Galatrona Merlot1999 Petrolo Galatrona Merlot1998 Petrolo Galatrona Merlot1997 Petrolo Galatrona Merlot1995 Petrolo Galatrona Merlot1994 Petrolo Galatrona MerlotServeringer:1. ret: Lille ballotine af vagtel og foie gras som første ret.2. ret: Rørt tatar med blomkål & trøffel3. ret: Stegt havtaske med porre confit, brunet smør & lime4. ret: Risotto med braiseret lam & ærter5. ret: Sommerbuk med asparges, bær & sauce af lageret balsamicoRestaurant SalonMidt i København ligger en helt særlig gade. De smukke rokoko-palæer pryder Bredgade, og imponerende arkitektur fylder byrummet. Det er derfor helt naturligt, at kokken og galleristen, Claus Christensen, har valgt at slå sig ned netop her med restauranten Salon. Selve restauranten er bygget op som saloner og udstillingslokaler, hvor kunsten og gastronomien kan smelte sammen. Personalet bestræber sig altid på at give deres gæster en så perfekt oplevelse som muligt med førsteklasses betjening og lige så gode madoplevelser. Ved deres VIP-middage bliver der naturligvis gjort lidt ekstra ud af såvel vin som mad og deltagerantallet er derfor også meget begrænset.Særpris: kr. 2.800,-Tidspunkt: Torsdag den 28. november 2019, kl. 19:00Adresse: Restaurant Salon. Bredgade 63, 1260 København Tenuta di Petrolo - En italiensk eliteproducent Tenuta di Petrolo er en af de absolut mest prestigiøse vinproducenter i dagens Toscana. Tidligere var vingårdens fokus at producere almindelig Chianti, men efter Luca Sanjust overtog ansvaret for driften, fik han hurtigt ændret produktionen, så det blev muligt at udnytte områdets unikke mikroklimaer og terroir. Sanjust er ud af en gammel italiensk adelsfamilie, hvis rødder går tilbage til hertugerne af Sicilien i 1200-tallet. Vingården er utroligt smukt beliggende ca. 40 km syd for Siena i et bakket område, der er kendt for et imponerende borgtårn fra Etruskertiden kaldet Galatrona-tårnet. Ved foden af tårnet er en helt exceptionel, højtbeliggende Merlot-vinmark, der producerer druerne til Petrolos mest prisvindende vin: Galatrona. Galatrona Galatrona er blevet en af Italiens mest ikoniske vine og er et investeringsobjekt på linje med Sassicaia. Den har desuden vundet flere blindsmagninger mod de store Pomerolvine og mange anmeldere sammenligner den uden tøven med disse. Jordbundsundersøgelser viser, at der er mange ligheder i jordbundsforholdene hos netop Pomerol og Galatrona. Den kendte anmelder Robert Parker har givet Galatrona 96 point mens Wine Enthusiast og Wine Spectator begge har givet op til 98 point på deres 100-pointsskala. Selv skriver Tenuta di Petrolo om Galatrona: ?This is our cru of merlot. Wine of great structure on the palate and widly aromatic on the nose. Galatrona is Petrolo?s flagship, the most awarded wine of the estate.? På denne aften får du muligheden for at smage samtlige årgange af Galatrona. Det er aldrig sket før, at alle årgange er blevet smagt på én gang. Der er tale om ikke mindre end 23 forskellige vine fra den legendariske vinproducent, og alle vinene kommer direkte fra Luca Sanjusts kælder. Aftenens menu består af: Vine Aperitif: Delamotte Brut2017 Petrolo Galatrona Merlot2016 Petrolo Galatrona Merlot2015 Petrolo Galatrona Merlot2014 Petrolo Galatrona Merlot2013 Petrolo Galatrona Merlot2012 Petrolo Galatrona Merlot2011 Petrolo Galatrona Merlot2010 Petrolo Galatrona Merlot2009 Petrolo Galatrona Merlot2008 Petrolo Galatrona Merlot2007 Petrolo Galatrona Merlot2006 Petrolo Galatrona Merlot2005 Petrolo Galatrona Merlot2004 Petrolo Galatrona Merlot2003 Petrolo Galatrona Merlot2002 Petrolo Galatrona Merlot2001 Petrolo Galatrona Merlot2000 Petrolo Galatrona Merlot1999 Petrolo Galatrona Merlot1998 Petrolo Galatrona Merlot1997 Petrolo Galatrona Merlot1995 Petrolo Galatrona Merlot1994 Petrolo Galatrona Merlot Serveringer: 1. ret: Lille ballotine af vagtel og foie gras som første ret.2. ret: Rørt tatar med blomkål & trøffel3. ret: Stegt havtaske med porre confit, brunet smør & lime4. ret: Risotto med braiseret lam & ærter5. ret: Sommerbuk med asparges, bær & sauce af lageret balsamico Restaurant Salon Midt i København ligger en helt særlig gade. De smukke rokoko-palæer pryder Bredgade, og imponerende arkitektur fylder byrummet. Det er derfor helt naturligt, at kokken og galleristen, Claus Christensen, har valgt at slå sig ned netop her med restauranten Salon. Selve restauranten er bygget op som saloner og udstillingslokaler, hvor kunsten og gastronomien kan smelte sammen. Personalet bestræber sig altid på at give deres gæster en så perfekt oplevelse som muligt med førsteklasses betjening og lige så gode madoplevelser. Ved deres VIP-middage bliver der naturligvis gjort lidt ekstra ud af såvel vin som mad og deltagerantallet er derfor også meget begrænset. Særpris: kr. 2.800,- Tidspunkt: Torsdag den 28. november 2019, kl. 19:00 Adresse: Restaurant Salon. Bredgade 63, 1260 København
Ekstra information
SalonBredgade 63, 1260 København K