Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 vine fra Poliziano

tilbuds-billede
498,-
Ikke aktivt
værdi:
786,-,-
37%

Deal fra 26/5-2015

Berømt toscansk vinproducent

Smagekasse med seks value-for-money-vine fra den toscanske superproducent, Poliziano. Poliziano er bl.a. stjerneproducent i Gambero Rosso, da de hele 23 gange har modtaget topkarakteren 3 glas i guiden.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering koster 59 kr. Gratis ved køb af 2 kasser.
 
Se alle vin - Poliziano deals

Yderligere beskrivelse

Smag en perlerække af topanmeldte vine fra en af Toscanas mest berømte producenter. Vi har samlet en smagekasse med seks value-for-money-vine fra den toscanske superproducent , Poliziano. Poliziano er bl.a. stjerneproducent i Gambero Rosso , da de hele 23 gange har modtaget topkarakteren 3 glas i guiden. Her har vi virkelig fat i spydspidsen af italienske topproducenter, og Polizianos vinmager Carlo Ferrini vandt også for nylig prisen som italiens bedste vinmager ! Vi kan tilbyde dig denne særlige smagekasse til kun 498 kr. Slå til før pallen er tom! Nu i ny sprudlende årgang Sidste gang solgte vi 2012 årgangen af vinen. Den blev lynhurtig udsolgt, så denne gang har vi fyldt kassen med 2013 årgangen. Vi har ikke nået at få nye anmeldelser, men den nye årgang står ikke tilbage for den forrige årgang. Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. I smagekassen får du tre forskellige vine med to flasker af hver: Poliziano - Rosso di Montepulciano 2013 Betragtes af mange som det allerstærkeste køb blandt producentens vine. Det unikke ved vinen (udover smagen) er, at druerne ikke er selekteret fra, da topvinen Vino Nobile blev lavet. Der er i stedet tale om udvalgte markparceller, hvor alle de bedste drueklaser også får lov at komme med. Det giver en komplet, kompleks og uhyre velsmagende vin. Lohsa - Morellino di Scansano 2013 Fra Polizianos ejendom nær Toscanas vestkyst kommer denne ekstremt velanmeldte vin i en regulær superårgang. Da 2012 årgangen blev anmeldt med en prisseddel på 132 kr. hos Anders Grøndahl, blev den vurderet til 93 point på hans pris/kvalitet-skala. Poliziano - Chianti 2013 I et bælte rundt om Polizianos DOCG-marker i Montepulciano (hvilket vil sige de marker, der pga. geografisk placering må benyttes til topvinen), ligger en række lige så gode marker, hvorfra druerne ikke må bruges til Vino Nobile og Rosso di Montepulciano. Poliziano deklassificerer istedet druerne og kalder vinen Chianti DOCG. Resultatet er en skøn toscansk vin med god kraft og alkohol - til en usædvanligt lav pris, da vinen ikke må sælges under "dyrere" navn. Du kan læse mere om hver enkelt vin nedenfor.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
300,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frit valg hos vinhandel & delikatesse

Vesterbro: Mama Vin & Gastronomi

Køb for 300 kroner i butik på hele 120 kvm med et imponerende udvalg af vine, eksklusive champagner og spiritus, samt gastronomiske lækkerier som jomfruolivenolie, pasta, oliven, snacks, spændende dåsemad mm.
"Man. - lør. Kl. 10-18. Over 400 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
679,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk vinåbner sæt i moderne design

Folieskærer: Fjern let folie forseglingen.

Elegant og effektiv: Gør vinåbning til en sofistikeret og ubesværet oplevelse med vores elektriske vinåbner. Designet til at imponere, er dette sæt ikke kun et praktisk værktøj, men også en stilfuld tilføjelse til dit køkken eller bar.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
119,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rivejern og snitter i tyndt design

Med et godt sikket greb

Rivejernet kan meget effektivt rive appelsiner, lime og andre skal-frugter. Desuden skærer den let de flotteste tynde grøntsagsskiver til salaten og madlavningen
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide