Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker Ribera del Duero rødvin

tilbuds-billede
774,-
Ikke aktivt
værdi:
1200,-,-
36%

Deal fra 3/6-2015

12 Linajes Reserva 2008

Er lavet på 100% Tempranillo-druer, og har en blød, dyb og fyldig smag. Den lette sødme giver en stor og rund eftersmag.
Drikkes bedst i år 2015 til 2025.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering koster 59 kr. Ved køb af 12 flasker er fragten gratis.
 
Se alle Ribera del Duero deals

Yderligere beskrivelse

Er du til stor Ribera del Duero med masser af smag, så er dette vinen for dig! De danske anmeldere har endnu ikke haft fingerne i denne vin, men de internationale anmeldere er helt vilde. 2 x 93 point, 3 guldmedaljer m.v. siger alt om kvaliteten. Så vil du sikre dig nogle top Ribera del Duero, som vil imponere enhver gæst, så har du muligheden her. Vi kan tilbyde dig denne fantastiske vin til kun 129 kr. Slå til før pallen er tom! Som sagt, så har vinen været udsat en sand medaljeregn foruden de flotte point fra de spanske vinguides. Her har du et overblik over alle de flotte udmærkelser: 93 points Guia Penin 93+ points Guia Iberoamericanos Guldmedalje Zarcillo Guldmedalje Concours Internacional Bacchus Guldmedalje Berliner Wein Trophy Sølvmedalje Mundus Vini Sølvmedalje Concours mondial de Bruxelles Sølvmedalje Internaltional Wine Challange Snyd ikke dig selv, men køb 2 kasser nu og få dem leveret fragtfrit til døren. Om vinen Druerne er 100% Tempranillo fra udvalgte vinmarker, placeret i 900-950 meters højde. Vinstokkene er min. 80 år gamle, og de producerer ikke mange druer, men druer af fornem koncentration. Jorden består primært af kalksten og ler. Duerne blev først høstet midt i oktober ved optimal modenhed. Efter stræng sortering i vinhuset, har vinen lagret 24 måneder i amerikanske og franske egefade, og siden 12 måneder i flaske inden frigivelse. Vinens farve er intens-mørk rød, med en kirsebærrød kant. Næsen er kompleks og elegant, med overvejende duft af røde og mørke bær, samt noter af balsamico, vanilje og andre krydrede noter. Smagen er blød, særdeles dyb, fyldig, let sødmefuld og den fylder munden helt ud. I smagen er de primært de mørke bør, samt de krydrede noter fra fadlagringen der er fremtræden. De bløde tanniner og den lette sødme giver en eftersmag der er stor og blød, som bare bliver ved og ved. Land : Spanien Område : Ribera del Duero Vingård : Vinedos y Bodegas Gomaz Druer : 100% Tempranillo Årgang : 2008 Alkohol : 14,5% Drikkes bedst : 2015-2025 Om vingården Vinen produceres af Vinedos y Bodegas Gomaz, men sælges under navnet "Do 5 Hispanos Bodegas", som er et fælles brand for 5 mindre top vingårde. De producere alle prisvindende vine, men er gået sammen om distrubition, markedsføring, export osv, for at kunne holde deres priser skarpe og det hele mere enkelt - og dermed kan den mindre vingård fokusere på fuldt ud kun at producere top kvalitets vine. Vinedos y Bodegas Gomaz er en mindre familie drevet vingård, som ikke fokusere på mængder, men på top kvalitet. De producere årligt kun omkring 250.000 flasker - og få af disse bliver til denne lækre Reserva.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
119,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rivejern og snitter i tyndt design

Med et godt sikket greb

Rivejernet kan meget effektivt rive appelsiner, lime og andre skal-frugter. Desuden skærer den let de flotteste tynde grøntsagsskiver til salaten og madlavningen
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
279,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sprayvoks og mikrofiberklude

Inkl. 4 mikrofiberklude.

Giv din bil fantastisk beskyttelse mod UV-stråling samt vind og vejr med en keramisk voks, der giver en hydrofobisk belægning, som afviser alle væsker. Det betyder mindre snavs og færre ture til bilvasken!
"Levering: 34,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
89,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 3-i-1 multifunktionel grøntsagsskræller

Skarp knivsæg, der skærer pænt

Højkvalitets silikone og rustfrit stålbladmateriale, sundt, farveløst og ikke-giftigt. Der er en udhulningsanordning ved siden af, som kan graves og hænges, og designet opfylder daglige behov. Den midterste roterende knap muliggør let og fri skift.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide