Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker Sangiovese rødvin

tilbuds-billede
354,-
Ikke aktivt
værdi:
600,-,-
41%

Deal fra 16/6-2015

Muròla Fonte Di Vita - Sangiovese 2013

Den er perfekt til sommerens retter, fordi de har både Sangiovesedruens naturlige lethed og friske frugtsyre samt en tand mere sol end man typisk ser i toscanske vine. Det er derfor en rigtig dejlig madvin.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering: 59 kr. Gratis levering ved køb af 12 flasker.
 
Se alle rødvin - sangiovese deals

Yderligere beskrivelse

Så har vi fået sommerens italienske vinkup i ny super årgang . Vinen er en Sangiovese, der er tæt pakket med elegant frugt. Der er tale om en Super Sangiovese fra Marche, som scorer 5-stjerne karakterer hos anmelderne. Den er også vurderet til at koste mindst 50% mere end normalpris! Vi kan tilbyde dig denne fabelagtige vin til kun 59 kr. Slå til før pallen er tom. De danske anmeldere er enige om, at Murolas Sangiovese er uhørt meget vin til prisen, og at det kun kan lade sig gøre, fordi der ikke står Toscana på flasken - Den smager ikke som en vin til kun 100 kr. og vi sælger den til vanvittige 59 kr.! 5 stjerner fra Finansbureauet Claus Forrai: " Lækker Sangiovese fra Marche, som også i årgang 2013 imponerer med fin fylde og frugtintensitet. Tobaksblade i næsen og brombær og ribs i munden tilsat et skud vanilje og mokka. Godt køb til prisen.." Finansbureauet, 5 stjerner 5 stjerner fra Den Korte Avis Erik Mortensen: "Marche-regionen, der ligger ud mod Adriaterhavet i Mellemitalien, har et vinpotentiale på højde med de bedste i Støvlelandet, men kun få importører i Danmark har fået øjnene op for de kvaliteter, der stadig kan fås for meget billige penge. Her er mørk kirsebær for fuld udblæsning kombineret med kvæde og kakao." -Den Korte Avis, 5 stjerner Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. Om vinen Druen Sangiovese dyrkes i hele Mellemitalien. Den toscanske version er velkendt og prisen er tilsvarende høj. I den fremadstormende region Marche, er det dog stadig muligt at finde et røverkøb. Og det er lige hvad vi har fundet. Denne Sangiovese er tæt pakket med elegant frugt og har en flot balance mellem umiddelbar nydelse og dybde. Den er perfekt til sommerens retter, fordi de har både Sangiovesedruens naturlige lethed og friske frugtsyre samt en tand mere sol end man typisk ser i toscanske vine. Det er derfor en rigtig dejlig madvin. Smagen er meget frugtrig med mørke bær, lidt vanilje, og en overraskende lang smag med en smule toast i slutningen. Land : Italien Område : Marche Vingård : Murola Drue: Sangiovese Årgang : 2013 Alkohol : 13% Gemmepotentiale : 2015-2017 Om vingården Murola-familien har lavet vin i Marche i 300 år, men Jurek som har stået for produktionen i 20 år nu, har taget kvaliteten til et helt nyt niveau. Han har forsket og udviklet for at nå frem til lige præcis det mark- og kælderarbejde, som passer hans druer bedst. Målet er at opnå vine med så stor drikkeglæde som muligt, fremfor at lave store gemmevine. Som han siger: "Denne Sangiovese er lige præcis målet med vores arbejde. Det er flot Sangiovese, som alle kan drikke og nyde". Marche bliver af mange kaldt "det nye Toscana", fordi de dygtigste producenter i området viser sig at kunne lave ekstremt flotte vine, som ikke kun konkurrerer med Toscansk vin på pris, men også kvalitet. Området er primært beplantet med Sangiovese og Montepulciano. Især Sangiovese hitter i øjeblikket, fordi den megen sol giver vinen et lidt rundere præg end mange steder i Toscana.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
119,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rivejern og snitter i tyndt design

Med et godt sikket greb

Rivejernet kan meget effektivt rive appelsiner, lime og andre skal-frugter. Desuden skærer den let de flotteste tynde grøntsagsskiver til salaten og madlavningen
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
89,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 3-i-1 multifunktionel grøntsagsskræller

Skarp knivsæg, der skærer pænt

Højkvalitets silikone og rustfrit stålbladmateriale, sundt, farveløst og ikke-giftigt. Der er en udhulningsanordning ved siden af, som kan graves og hænges, og designet opfylder daglige behov. Den midterste roterende knap muliggør let og fri skift.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
300,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frit valg hos vinhandel & delikatesse

Vesterbro: Mama Vin & Gastronomi

Køb for 300 kroner i butik på hele 120 kvm med et imponerende udvalg af vine, eksklusive champagner og spiritus, samt gastronomiske lækkerier som jomfruolivenolie, pasta, oliven, snacks, spændende dåsemad mm.
"Man. - lør. Kl. 10-18. Over 400 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide