Lyskæde med små stjerner

tilbuds-billede
149,-
Gå til tilbud
værdi:
299,-,-
50%

Deal fra 26/10-2019

Gør julen ekstra hyggelig

Lyskæden er 10 meter lang med 10 cm mellem hvert lys. Lyskæden er med solceller, så det bliver ikke ekstra dyrt på el-regningen. Den kan lyse op til 8-12 timer på en fuld opladning og kan både lyse konstant og blinke.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering. Prisen er for en kæde med 100 lys.
 
Se alle Lyskæde deals

Yderligere beskrivelse

Pynt træerne eller buskene ude i haven med den ekstremt flotte lyskæde. Vælg om den skal være med 100 eller 300 lys, og om lyset skal være koldt eller varmt.Solcelle lyskæde til haven Nu er det tid til at gøre naboerne jaloux, med den flotteste lyskæde til haven. Du kan selv vælge om den skal være med 100 eller 300 lys, og om lyset skal være koldt eller varmt. Lyskæden er 10 meter lang med 10 cm mellem hvert lys. Lyskæden er med solceller, så det bliver ikke ekstra på El-regningen. Den kan lyse op til 8-12 timer på en fuld opladning, og kan både lyse konstant og blinke. Bag på solpanelet er en kontakt til tænd og sluk. VÆLG MELLEM: Solcelle lyskæde med enten 100 lys med koldt eller varmt lys DEALPRIS 149 kr. inkl. levering Normalpris 299 kr. inkl. levering Solcelle lyskæde med enten 300 lys med koldt eller varmt lys DEALPRIS 199 kr. inkl. levering Normalpris 549 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af levrandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DAO til den adresse du har oplyst i købsprocessen VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail salg@shoppio.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Shoppio.dkhttp://www.shoppio.dkVirkelyst 13B 9400 Nørresundby

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lyskæde til billeder

Flere størrelser

Med en lyskæde til dine billeder kan du hænge minderne, oplevelserne, dine savnede venner op på din væg og kigge og mindes alle de skønne oplevelser og timer.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
299,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2,5 meter lyskæde

Med små og store stjerner

Lyskæden skal tilsluttes til 220V stik - men så lyser den også bare så smukt med alle de smukke stjerner. Ved købet vælger du, om du ønsker at den skal lyse med varmt eller koldt hvidt lys.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Stjerne istappe-lyskæde

Til 220V stik

Skab dejlig hygge og ekstra julestemning med denne flotte indendørs lyskæde på 3 meter. Lyskæden har 120 lys samt 12 stjerne lys og du kan vælge ml. varm hvid eller kold hvid farve.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide