Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Smertelindringspen

tilbuds-billede
214,-
Ikke aktivt
værdi:
429,-,-
50%

Deal fra 4/7-2015

Med ca. 100.000 smertelindrende "klik".

Til lindring af smerter i forbindelse med flere former for kroniske samt akutte skader - den består af krystaller og kræver derfor ikke batterier eller andre former for strømkilder.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Myfirstdeal.dk

Gratis levering.
 
Se alle Pain Gone deals

Yderligere beskrivelse

PAIN-GONE er en plastikpen, der stimulerer produktionen af endorfiner. Behandling med TNS og dermed PAIN-GONE er effektiv til lindring af smerter i forbindelse med flere former for kroniske samt akutte skader. To danske undersøgelser viser at PAIN-GONE har en smertelindrende effekt på tennisalbue og slidgigt på op til 75% af patienter med disse lidelser. PAIN-GONE udsender lavfrekvens impulser (1-2 Hz); hvilket bevirker at smertelindringen varer længe. PAIN-GONE virker også effektivt gennem let tøj. PAIN-GONE er en smertelindringspen der aktiverer dannelsen af organismens egne smertelindrende stoffer (endorphiner). Baggrunden for PAIN-GONE er en 30 år gammel teori der beskriver hvorledes en elektrisk stimulation igennem huden kan påvirke nervebanerne i organismen. Teknikken kaldes Trancutan Nerve Stimulation (trans=igennem, cutan=huden). Dette indebærer at små strømstød der gennem huden via nervebanerne aktiverer det center i hjernen (hypothalamus) der producerer legemets smertestilliende stoffer (endorfiner). Tag din PAIN-GONE i hånden og hold den som vist på billedet. Det er vigtigt, at pegefingeren slutter tæt omkring metalringen. Placér spidsen vinkelret på smertepunktet og aktivér den røde trykknap. "Klik" nu 30-40 gange. Du kan ikke overdosere, da det er dit naturlige smertelindringssystem du aktiverer. Gentages efter behov. PAIN-GONE er således fuldstændig uden bivirkninger. Da princippet I TNS bygger på at stimulere organismens egne smertelindrende stoffer (endorfiner) er denne form for behandling helt uden bivirkninger. Mange patienter der er smerteplaget bruger dagligt medicin som kan have mindre til alvorlige bivirkninger. Du kan "klikke" ca. 100.000 gange. PAIN-GONE består af krystaller og kræver derfor ikke batterier eller andre former for strømkilder. PAIN-GONE kan benyttes så ofte man føler - man kan ikke overdosere! Hvor bør PAIN-GONE ikke benyttes og af hvem? *Af personer med pacemaker *Over indopererede metaldele (f.eks. kunstig hofte) *I eller tæt omkring øjnene *Af børn under 8 år - uden opsyn af en voksen *Af gravide - i de første 4 måneder (god i forbindelse med fødsler) *På våd/fugtig krop eller i fugtige omgivelser *I nærheden af iltapparater eller brandfarlige væsker *Man må ikke klikke direkte på de store vener og strubehovedet

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
649,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 eller 90 minutters massage

Frederiksberg: Soul Massage

Træd ind i en oase af afslapning hos Soul Massage på Frederiksberg, hvis hverdagens stress og jag er begyndt at sætte sine spor i kroppen. Giv din krop en velfortjent pause og en massage, som giver fornyet energi.
" Indtil 21. aug. Pris gælder 60 minutter. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
895,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Zen Pro-minimassagepistol

Med rejsetaske

- 6 forskellige massagehoveder
- Med USB-C-oplader
"Levering: 39,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
600,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times kinesisk massage

Frederiksberg: Stop Smerter Klinik

Traditionel kinesisk massage er en effektiv behandling, der kan afhjælpe både akut opståede udfordringer og længerevarende problemer med muskelsmerter. Di Peng målretter behandlingen efter præcis dine problemer.
" " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide