6 flasker Parotet Vermell 2012
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
414,-
Ikke aktivt
værdi:
714,-,-
42%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 6/7-2015
Årets grillvin
Parotet Vermell er som skabt til en god grillaften – lavet på de kendte Rhonedruer Garnacha (Grenache) og Monastrell (Mouvedre) blandet med den lokale valencianske druesort Mandó
Udbyder
Tilbudet er fundet hos vinpalle
Se alle vin deals
Yderligere beskrivelse
Hvis du er, eller skal, på ferie, kan du skrive i kommentarfeltet på købssiden, hvilken uge vinen skal leveres.
Parotet Vermell er som skabt til en god grillaften ? lavet på de kendte Rhonedruer Garnacha (Grenache) og Monastrell (Mouvedre) blandet med den lokale valencianske druesort Mandó. Resultatet er elegance på højt niveau .
Robert Parkers Wine Advocate kalder den ?really tasty? very easy to drink? , mens den spanske vinbibel Guía Peñín giver den 92 point og 5 stjerner . Finansbureauet følger trop med topanmeldelsen 6 stjerner og konklusionen ?flot vin ?. Vi kan tilbyde dig denne fremragende vin til kun 69 kr. Du sparer hele 42%. Slå til før pallen er tom!
Vinen kommer fra Valencia i Sydøstspanien, kendt for deres lækre middelhavsretter (bl.a. paella). Vinhuset Celler del Roure er blandt områdets bedste og blev i februar 2015 fremhævet i Robert Parkers Wine Advocate som et ?quality-minded name? .
Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren.
6/6 stjerner fra Finansbureauet
Claus Forrai: "Blød og besnærende spansk sag med søde kirsebær, blåbær og skovbund i næsen og opulent mund med fadpræg og søde bærtoner som holdes fint i skak af vinens kølighed og elegance. Flot vin." -Finansbureauet, 6 stjerner
5/5 stjerner fra Vinavisen
Anker Tiedemann: "Fortræffelig rødvin til mad. Den har god frugt med noter af mørke bær og kirsebær og en blød syre. God til prisen." -Vinavisen, 5 stjerner
92 point og 5 stjerner fra Guía Peñín
?Cherry color with a garnet rim. Complex aroma of ripe fruit, spices, creamy oak and toasty. Powerful, rich and roasted taste with ripe tannins.? -Guía Peñín, 92 point og 5 stjerner
90 point fra Robert Parker
"A new red wine, the 2012 Vermell is a blend of 40% Monastrell, 40% Garnacha Tintorera and 20% Mandó from lyre-pruned vines on sandy soils at 550 meters altitude. It was fermented in stainless-steel vats with indigenous yeasts and matured for four months in buried 2,600-liter terra-cotta amphorae. The nose is sharp, pure and elegant with great freshness, aromas of red berries, licorice, aromatic herbs and some of the telltale Monastrell notes of esparto grass. The palate is medium-bodied, precise and focused... It is really tasty with a lacy texture making it very easy to drink." -The Wine Advocate, 90 point
Om vinen
Vinen er lavet på et bled af 40% Monastrell, 40% rød Garnacha og 20 % Mandó og er lagret i 4 måneder i underjordisk antikke lerfade (amforas) på 2600 liter. Vinen har en flot kirsebærrød farve med granatrøde nuancer i kanten. Klar, elegant og frisk duft. Aromaer af røde modne frugter, krydderurter samt cremede noter fra lagringen på fad. I munden er vinen fyldig, velsmagende og let drikkelig. Lækre modne tanniner. God til både lyst og rødt kød samt en god ost. Bør serveres ved 16 °C. Nydes nu og frem til 2018.
Land : Spanien
Område : D.O. Valencia
Vingård : Celler del Roure
Druer : 40% Monastrell, 40% rød Garnacha og 20% Mandó
Årgang : 2012
Alkohol : 13,5%
Drikkes bedst : Bør nydes nu og frem til 2018
Om vingården
Tæt på byen Moixent i vinregionen Valencias sydligste produktionszone Clariano ligger vinhuset Celler del Roure, som er en af pionererne for vinproduktionen i dette område. Vinhusets filosofi bygger på, at man i dag kan lære meget fra den oprindelige måde at fremstille vin på, hvilket både kan ses i vinhusets arbejdsmetoder og valg af druetyper.
Celler del Roure er den stædige og initiativrige Pablo Calatayuds idé, som startede i hjørnet på en familiejet møbelfabrik i 1996. Her begyndte han sit ihærdige arbejde med at pleje gamle druetyper især den røde drue Mandó. Da Pablo havde fået godt gang i sit projekt, købte han en gammel vingård, hvis oprindelige kælder stammer helt tilbage fra midten af 1600-tallet. Her begyndte han i 2009 at udgrave og istandsætte de 97 gamle lerfade, som han fandt begravet i vingårdens mere end 300 år gamle kældere. Men processen med at kontrollere de gamle vinfade, der har en kapacitet på mellem 600 og 2800 liter, er langsommelig. Pablo og det øvrige personale på Celler del Roure er derfor ikke kommet i mål med alle 97 fade endnu, og bruger kun 20 af fadene i deres daglige arbejde på nuværende tidspunkt.
Celler del Roure råder over 50 hektarer jord med 18 år gamle vinmarker i et område kaldet Serra Crossa, tæt på Monxient. Her er plantet et bredt udvalg af hvide og røde druetyper, der siden høsten i år 2010 har givet nogle yderst gode vine. Med netop denne høst formåede Celler del Roure virkelig at gøre sine vine friske og elegante, hvilket er blevet varmt modtaget hos mange. På nuværende tidspunkt producerer vinhuset 350.000 flasker vin om året, som er resultatet af Pablos og ønologerne Josep og Saras hårde arbejde.
I 2015 modtog Celler del Roure en af sin første internationale anerkendelser fra Robert Parkers The Wine Advocate, hvor vinhuset omtales som ?a quality-minded name?.