Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

30 minutters gokartkørsel

tilbuds-billede
159,-
Ikke aktivt
værdi:
330,-
52%

Deal fra 24/8-2015

Ballerup: Ballerup Gokart Center

Med moderne udstyr, top sikkerhed, omgangstæller og en bane, der er kåret til Danmarks bedste af Jason Watt, er der garanti for et adrenalinsus af dimensioner.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Gælder til 30. november. Personer under 18 år skal medbringe skriftlig tilladelse fra værge. Børn skal være min. 8 år og 120 cm høje.
 
Se alle Ballerup Gokart Center deals

Yderligere beskrivelse

Så er der alle tiders mulighed for at opleve noget fart og spænding og samtidig få en hyggelig og anderledes oplevelse. Ballerup Gokart Center tilbyder 30 minutters gokart kørsel med fuldt knald på, så her er der rig mulighed for at slippe din indre fartdjævel løs!! Med alt moderne udstyr, topsikkerhed, omgangstæller og en bane, der er kåret til Danmarks bedste af Jason Watt, er der garanti for et adrenalinsus af dimensioner. Og der er da intet bedre end at vinde hånerette over venner, kollegaer osv. ved at være den hurtigste og bedste racerkøre! Gokartkørsel er oplagt i forbindelse med alle slags arrangementer - familieudflugt, børnefødselsdag, blå mandag, polterabend, herreklub, dameklub, firmaarrangement, julefrokost, institutions-udflugt, etc. Alle gokarts er leveret af den tyske topkvalitets producent 'RIMO kart' og har alle laptimer samt ingen motorbegrænsning. Ballerup Gokart Center har to fuldtids mekanikere som konstant sørger for at holde vognene up to date.    FÅ EN FANTASTISK OPLEVELSE HOS HELE NORDSJÆLLANDS GOKART CENTER. Tidsbestilling på tlf.: 44 66 60 04 eller via mail til: info@ballerupevententer.dk er påkrævet. Værdibeviset er gyldigt indtil den 30/11 2015 Værdibeviset kan ikke benyttes fredag efter kl. 14 eller lørdag før kl. 18. Det er kun muligt at indløse 1 værdibevis pr. person. Man kan altså ikke indløse flere værdibeviser på én gang og få mere køretid. Husk at ankomme senest 30 minutter, før kørslen starter. Disse 30 minutter er dedikeret til briefing og omklædning. Der er omklædningsfaciliteter, hvor det er muligt at skifte tøj før og efter kørslen. Alt sikkerhedsudstyr bliver udleveret inden løbet. I modtager tider på jeres omgange efter løbet. Der er mulighed for at tilkøbe 15 ekstra minutter til 95 kr. (normalpris 190 kr.), når I bestiller tid. Værdibeviset kan i november og december ikke benyttes torsdag-lørdag. Begrænsninger: Du skal være minimum 8 år og mindst 120 cm for at køre i børne-gokarts. Ligeledes skal du være minimum 150 cm for at køre i voksengokarts. Personer under 18 år skal have skriftlig tilladelse fra deres værge, før de må betjene gokarten. Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder. Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er Ballerup Gokart Center berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug. Kommer du kommer for sent, er Ballerup Gokart Center berettiget til at indløse dit værdibevis. Dette gælder også for større selskaber.

Ekstra information

Tempovej 352750 Ballerup44666004

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
599,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers SUPsurfing-kursus

Amager: SupSurf

Du får 2 timers startup kursus med SUPsurfing og instruktører. SUPsurfing er den nyeste trend og hurtigst voksende sport i surfverdenen. Der er mulighed for at få et bad efterfølgende.
"Indtil 30. sep. Hver søndag kl. 17." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lej en kajak, kano, sub eller jolle i en dag

Aarhus: Aarhus Vandsportscenter

Kom hinanden ved, få frisk luft og en tur på vandet. Nu har du muligheden for at få nogle gode oplevelser i bagagen, hvis du kan lide at sejle i jolle, kajak eller hvis du vil prøve kræfter med SUP-surfing.
" Indtil 31. dec. Prisen gælder leje af Sup Board eller kajak i 1 dag. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sejl ud på Mariager Fjord

Hobro: Mariagerfjord Kajak

Kom ud på bølgen blå, alene eller sammen med en anden, og oplev fantastiske Mariager Fjord fra en lidt anden vinkel. Vælg mellem: Kajak for 1 pers. (150,-), Kano/kystkajak for 2 pers. (225,-) Eller 1 dags leje på Onsild Å for 2 (300,-), men minimum 4 pers. Prisen gælder 1 dags leje.
"Indtil 30. sep. Søn. - tors. Book på forhånd." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide