6 flasker rødvin
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
834,-
Ikke aktivt
værdi:
1194,-,-
30%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 16/9-2015
Venturini Massimino 2009
Drueblandingen er klassisk Valpolicella: Corvina, Rondinella og Molinara, og druerne tørres som når man laver en Amarone, men kun i 60 dage. Det giver en vin der egner sig bedre til mad end den klassiske Amarone.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos vinpalle
Se alle Venturini Massimino 2009 deals
Yderligere beskrivelse
"Der står jo ikke Amarone på flasken?"
Nej, det gør det ikke, men glem et øjeblik, at Venturini ikke har skrevet "Amarone" på flasken. Luk øjnene og smag. Smagen er fyldt med rosiner, blommer, mørk chokolade og de 15% alkohol er med til at fremhæve den fine og elegante sødme, som mærkes i eftersmagen.
Massimino er endnu en topvin fra Venturini , der viser hvor flot Amaronestil, der kan laves med tørrede druer, hvis der ikke SKAL stå Amarone på flasken. Vinen er nemlig lavet på samme druesammensætning og fra samme marker som Amaronerne, men druerne er kun tørret i 60 dage frem for 90/120 dage.
Vi kan tilbyde dig denne topvin til kun 139 kr. Slå til før pallen er tom!
Resultatet er en vin i verdensklasse med Venturinis kendte kvalitet, med Amaronens kendte rosinpræg og lange, flotte smag, men med mindre fedme og mindre eksplosivitet. Massimino er således langt mere anvendelig som ledsager til mad, end Amaronen.
Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren.
Vinen har også fået topanmeldelser fra anmelderne:
6/6 stjerner fra Finansbureauet
Claus Forai: "Super blød og indsmigrende norditaliener med Amarone ambitioner. Kirsebær og rosiner i både næse og mund og med næsten portvinsagtige noter i den lange bløde eftersmag. Lidt af et fund til prisen" -Finansbureauet, 6 stjerner
5/5 stjerner fra Vinavisen
Anker Tiedemann: "Der er lidt tørrede, rosinagtige druer med i spillet i denne meget kraftige rødvin. Den har en intens smag, der vil kunne hamle op med de mange procenter, hvis vinen skænkes vel afkølet. " -Vinavisen, 5 stjerner
5 stjerner fra Ekstrabladet
Thomas Rydberg: "Vin lavet på delvist tørrede Corvina og Rondinella druer. Blommer, lakrids, mørk chokolade, tobak, mynte og tørrede frugter i smagen. En yderst flot og koncentreret vin der fungerer særdeles godt på balancen og den kant den især har af urter og krydderier." -Ekstrabladet, 5 stjerner
Om vinen
Denne prægtige basse er lavet på Amarone-metoden. Den bliver kaldt "Amarone-dræberen", fordi den til en meget stærk pris sætter alle "købmands-Amaronerne" til vægs.
Drueblandingen er klassisk Valpolicella: Corvina, Rondinella og Molinara, og druerne tørres som når man laver en Amarone, men kun i 60 dage. Målet med den lidt kortere tørring er at lave en vin, der egner sig bedre til mad end den klassiske Amarone.
Faktisk var det Venturinis grundlægger, Massimino Venturini, der selv manglede en vin til oksestegen, og ønskede at finde en bedre balance mellem kraften, fedmen og sødmen. Massimino er pragtfuld både til rødt kød og de fede danske juleretter.
Land : Italien
Område : Valpolicella
Vingård : Venturini
Druer : Corvina, Rondinella og Molinara
Årgang : 2009
Alkohol : 15%
Drikkes bedst : Nu - 2017
Om vingården
12 af de ældste og bedste producenter i det gamle Valpolicella Classico er gået sammen for at vise, hvilken kvalitet de meget få hektar vinmarker i det helt særlige mikroklima på Valpolicellas skråninger kan skabe.
De kalder sig "Amaronefamilierne", og prøver at gøre opmærksom på, at de mange millioner flasker "købmands-Amarone" til 70-150 kr., der hvert år finder vej til discounthylderne, intet har at gøre med det ypperste området kan levere. Hverken smags- eller produktionsmæssigt.
Venturini er med i denne kerne af gamle producenter. På trods af, at de har en meget lille produktion, er de kendt for at have en stabil kvalitet af meget lækre vine lige fra de unge vine til de store Amaroner.
Bedstefar Massimino Venturini grundlagde vingården, som i dag drives af hans børn og børnebørn, der med samme kvalitetsbevidsthed arbejder på hvert år at lave endnu bedre vine.
Venturinis vine er generelt meget efterspurgte, og de får udsolgt før tid hvert år - det er som regel et godt tegn på at der er tale om god vin til den rette pris.