Skuldertaske

tilbuds-billede
499,-
Gå til tilbud
værdi:
1499,-,-
67%

Deal fra 26/10-2015

Dametaske: Ægte poleret læder, i enten sort eller cognac brun.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle taske deals

Yderligere beskrivelse

Hængekøje med et integreret myggenet til friluftsmennesket, der elsker at være ude i naturen! Der er virkelig dømt gode oplevelser med denne hængekøje, da den er robust og da du også kan købe overdækning, så du kan være i al slags vejr.Hængekøje med myggenet Er du også et friluftsmenneske, der glæder sig til at kunne sove ude i naturen? Her kommer en hængekøje med et integreret myggenet, der er nemt at sætte op og sjovt at ligge i! Hængekøjen skal bruge 2 træer for at kunne blive spændt sikkert op, og så man kan sove ude i naturen. Udover hængekøjen med myggenettet, kan du også tilkøbe en udvidelse med tarp/oversegl, så du har overdækning af din hængekøje til enhver tid! Med et oversegl, der beskytter mod regn og vind, kan du snildt være i al slags vejr. Hængekøjen kan holde op til 200 kg. og er derfor robust, og går ikke nemt i stykker. Glæd dig til mange gode oplevelser ude i den skønne natur. INFO OM HÆNGEKØJE MED MYGGENET: Mål: 130 x 250 cm. Slået sammen måler den 20 x 24 cm Har en vægt på kun ca. 650 gram Farve: Armygrøn Lavet af nylon og polyester Åbnes med lynlås i den ene side Kan holde op til 200 kg. Der medfølger: Hængekøje Strapper til at binde om træer eller pæle Line til at trække igennem myggenettet så det hænger over hængekøjen Karabiner en i hver side af hængekøjen En integreret opbevaringspose INFO OM TARP/BIVUAK (OVERDÆKNING TIL HÆNGEKØJEN): Bruges til simpelt shelter Beskytter mod regn og dug Vægt: 770 gram. Mål: 3 x 3 meter. Pakket sammen: 23 x 24 cm. Højde: 7 cm I købet af tarpen medfølger: 1 stk. tarp 3 x 3 meter 3 stk. snore 6 stk. pløkker i aluminium 1 stk. pose til pløkker 1 stk. pose til transport VÆLG MELLEM: 1 stk. hængekøje med myggenet DEALPRIS 299 kr. inkl. levering Normalpris 599 kr. inkl. levering 1 stk. Tarp/bivuak/shelter DEALPRIS 299 kr. inkl. levering Normalpris 599 kr. inkl. levering 1 stk. hængekøje med myggenet og 1 stk. tarp/bivuak/shelter DEALPRIS 549 kr. inkl. levering Normalpris 1198 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med GLS til den nærmeste pakkeshop. VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail service@flexstore.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Flexstore ApShttp://www.flexstore.dkPretoria Alle 16 2770 Kastrup

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 309,-
værdi:
729,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lærredstaske til mænd

Vælg mellem 4 forskellige farver

Tasken er rigtig god til daglidagsbrug, da den har plads til alt det væsentlige. Tasken indeholder to åbne indvendige lommer samt en indvendig lomme med lynlås. Med den justerbare skulderrem kan du selv bestemme, hvordan du ønsker at bære tasken.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 289,-
værdi:
849,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elegant crossbody-taske i sort kalveskind

Praktisk crossbody-taske

Indvendigt har tasken 3 lommer, og den brede, justerbare crossbody-rem gør tasken til et praktisk valg til en aktiv hverdag. Tasken bæres over skulderen eller på tværs af kroppen, alt efter hvad du synes er mest behageligt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
749,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vandtæt taske til elektrisk løbehjul

Materiale: EVA

Stort åbningsdesign for nem adgang og som forhindrer genstande i at falde. TPU vandtæt lynlås, velegnet til let regnvejr, bedre beskyttelse af personlige ejendele.
" Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide