Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker rødvin

tilbuds-billede
354,-
Ikke aktivt
værdi:
690,-,-
49%

Deal fra 9/11-2015

Xavier Côtes du Rhône 2011

Vinen holder hele 14,5% og er ualmindelig anvendelig, så den kan bruges som du lyster. Særdeles velegnet til at nyde let afkølet i sæsonen til maden på terrassen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering: 59,-. Gratis levering ved køb af 12 flasker eller flere.
 
Se alle Xavier Côtes du Rhône 2011 deals

Yderligere beskrivelse

Nu kan du gøre et superkup på en fantastisk Côtes du Rhône . Vi har nemlig fået fingrene i en palle af Xavier Côtes du Rhone 2011 fra stjernevinmageren Xavier Vignon , som har fået hele 90 point fra Robert Parker . Vi kan tilbyde dig vinen til vanvittige 59 kr. flasken . Du sparer hele 49%. Slå til før pallen er tom! Côtes du Rhône producenten Xavier Vignon er en rockstjerne i vinens verden og alverdens vinanmeldere står i kø for at rose hans vine . Xavier Côtes du Rhone 2011 er en urimeligt tiltalende Côtes du Rhone . Der er tale om rene lækkerier fra gamle vinstokke med en snitalder på ca. 40 år og dermed få, men super-gode druer. Vinguruen Robert Parker elsker Xavier Vignon's vine og han tildeler med glæde Xavier Côtes du Rhone 2011 90 store point og udtaler om Xaviers vine: "I was blown away by these current and new releases" . Snyd ikke dig selv for dette enestående tilbud. Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. 90 fra Point Parker "I was blown away by these current and new releases" Om vinen Flot, dybrød kulør. Fyldig bouquet af modne mørke bær og et stænk peber. Smagen flyder behageligt over tungen med masser af frugt fra mørke bær, let lakrids, krydderi med det klassiske stænk af peber. Fyldig uden af være tung, atter elegant og afstemt. Vinen er ualmindelig anvendelig - så brug den, som du lyster. Særdeles velegnet til at nyde let afkølet i sæsonen til maden på terrassen Land : Frankrig Område : Rhône Vingård : Xavier Vins Druer : 60% Grenache, 20% Mourvèdre, 10% Carignan, 10% Syrah, Årgang : 2011 Alkohol : 14,5% Drikkes bedst : Nu - 2020 Om vingården Xavier er rådgivende ønolog for en række af Châteauneuf-du-Pape?s største navne. Faktisk er det hele 65% af appellationens producenter, der benytter sig af Xavier?s expertise. Også andre af Rhônedalens appellationer, samt nogle stykker fra Languedoc, henter rådgivning hos Xavier. Kontakten med Rhônedalens bedste producenter placerer Xavier i en nøgleposition, der giver ham mulighed for at udvælge de druer, der kommer fra de bedste marker med gamle vinstokke. Gamle vinstokke er ifølge Xavier alfa og omega indenfor vinfremstilling, og 90 år gammel Grenache, ditto Mourvèdre og Syrah er sød musik i vinelskerens øre! Xavier ejer ikke en vinmark selv, men får vin fra de forskellige producenter han rådgiver for. Herefter blander han selv de forskellige vine han producerer. Qua hans position som førende ønolog ved han udmærket hvilke marker han skal have hans råmateriale fra.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
139,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lufttryk proptrækker til vin

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
179,-
rabat 17%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sammenklappeligt og bærbart vinbord

Til udendørs brug

Et sammenklappeligt, bærbart vinbord til udendørs brug. Ideelt til at nyde livet med gode venner og med en god flaske vin. En smart løsning, så du ikke behøver at stille vin, glas eller snacks på gulvet.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide