Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Klapvogn

tilbuds-billede
999,-
Ikke aktivt
værdi:
1795,-,-
44%

Deal fra 30/11-2015

Fra Chicco

Lækker klapvogn med høj bæreevne og i fantastisk kvalitet. Ryglænet kan indstilles i 5 positioner og lægges helt ned. Sædet har desuden skulderseler med komfortable puder, der giver tryghed under turen.
Kan bære op til 22 kg.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Myfirstdeal.dk

Levering: 39,- til nærmeste pakkeshop.
 
Se alle Klapvogn deals

Yderligere beskrivelse

Med denne fleksible Chicco Echo klapvogn kommer du nemt og behageligt rundt med dit barn på både korte ture og lange rejser. Paraplyklapvognen er komfortabel at sidde i for barnet, og den har et kompakt design, som du let kan klappe sammen. Med Chicco Echo får du mange gode detaljer, som du bliver glad for - både på rejsen og indkøbsturen. Chicco Echo er en rigtig klassiker med rødder i italienske familietraditioner. Chicco Echo har delvist indfarvet stel, der matcher sædets farve, og paraplyklapvognen har smarte, lukkede dobbelte hjul, som både er praktiske, og giver en flot finish. Gode justeringsmuligheder - også til en lur Ryglænet kan indstilles i 5 positioner og lægges helt ned, så dit barn kan ligge godt og behageligt, når trangen til en lur melder sig. Sædet har desuden skulderseler med komfortable puder, der giver tryghed under turen. Klapvognen har kaleche, der både skygger for solen og giver læ for vinden, når I er på farten. Den smarte fodstøtte kan justeres efter dit barns benlængde og under vognen finder du en dejlig, stor varekurv til dine indkøb eller rejsetaske. Der er desuden frontbøjle på denne model af Chicco Echo klapvognen. Bøjlen er foldbar, så man ikke behøver at tage den af når man klapper vognen sammen. Gedigen vogn med markedets højeste bæreevne Chicco Echo er den eneste klapvogn på markedet, der kan bære helt op til 22 kg., hvilket giver dig mulighed for at bruge vognen i mange år. Klapvognen har et praktisk bærehåndtag i siden, så den er nem at bære og tage ind og ud af bilen når I er på farten. Produktinformation: *Type: Paraply-klapvogn *Model Echo BB *Plasthjul : Ø 15 cm *Sæde: 33 cm  *Justerbart håndtag Nej *Godkendelser/test EN1888 *Bæreevne: 22 kg. *Liggemål: 79 cm *Vægt: 9 Kg *Mål i cm, sammenklappet (HxBxL) 31 x 26 x 105 Cm *Mål i cm, opslået (HxBxL) 47 x 87 x 108 Cm *Justerbart ryglæn der kan lægges helt ned *Markedets højeste bæreevne *Foldbar frontbøjle Se mere på Tjengo.com

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
338,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: LED-lyskæde med 100 pærer

10 meter lang

LED-pærer holder el-udgifterne meget mere nede i forhold til tidligere. LED-lyskæder bruger omtrent en ottendedel mindre strøm end gammeldags kæder, og så har de en længere levetid.
"Gratis levering. Vi har ikke set denne kæde billigere på deal." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 209,-
værdi:
299,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Borte tit tit-bamse

Indeholder 2 sjove og lærerige funktioner

- Bamsen på hele 30 cm vil fange dit barns opmærksomhed
- Den vil underholde dit barn i flere timer med sang
- Bamsen er engelsk talende/syngende
" Levering: 29,-. Bamsen bruger 3 x AA-batterier." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
439,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

Babyspejl til bilen

Hold øje med dit barn

Her får du et smart spejl til dig der gerne vil kunne holde øje og øjenkontakt med din baby når i er ude og køre. Monteres på nakkestøtten. Vælg i mellem 3 forskellige designs.
"Gratis levering " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide