Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Fuldt jagttegn med dag-, aften- eller weekendkursus

tilbuds-billede
1999,-
Ikke aktivt
værdi:
4499,-,-
56%

Deal fra 23/1-2016

Slangerup eller Valby: Jagttegnsskolen

Undervisningen består af teori samt praksis, der involverer afstandsbedømmelse og skydeundervisning. Desuden kan man nyde forfriskende sodavand, kaffe og te under kurset.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Januar-marts. Prisen gælder dag- og aftenkursus. Min. 16 år. Ekstraudgifter: 1293,-.
 
Se alle Jagttegnsskolen deals

Yderligere beskrivelse

Find din indre jæger frem med et jagttegns kursus og bliv en rigtig jæger. Med dette gavetilbud, får du mulighed for at få eller give en oplevelse af de helt store, med et jagttegnskursus fra jagtegnsskolen. Under kyndig og professionel vejledning, får du et 16 modulers aften jagtkursus, der er i overensstemmelse med skov og naturstyrelsens retningslinjer for at erhverve jagttegn. Så har et jagttegn længe stået over ønskelisten over bedrifter, eller overvejer du en genial gaveide af de helt store, rammer du plet med dette tilbud på et vaskeægte jagttegn til en pris der skudt ned så alle kan være med. Hvorfor jagttegn? Den åbenlyse er at komme helt tæt på naturen og opleve den harmoni der opstår i fællesskabet og oplevelsen i at gå på jagt. Den tætte kontakt med naturen har også en sundhedsfremmende og afstressende effekt, der på en sund og oplevelsesrig måde hjælper med i kampen for en bedre sundhed. I al den tid mennesket har eksisteret, har man drevet jagt og fangst på pattedyr, fugle og forskellige andre dyr. Førhen handlede det primært om overlevelse, men efterhånden som landbrugssamfundet er vokset, handler det nu mere om naturoplevelsen, samhørigheden med andre jægere og spændingen ved selve jagten. Er det synd for dyrene? En af jægerens fineste opgaver, er netop at bidrage til at der opretholdes en harmoni i den naturlige bestand af vildt herhjemme. Samtidig er man som jæger underlagt skov og naturstyrelsens retningslinjer, der sikrer at alle forhold er i orden og respekten for naturen altid er i højsædet. Jagttegnsskolens værdigrundlag Vi er en virksomhed med stolthed i vores værdier. Vi formidler vores værdier gennem Motto?et : ?Vi gør hvad vi siger, og siger hvad vi gør.? Vore værdier gør vi stort brug af i vores undervising. Vi gør os umage med ikke at forvirre begreberne. Vi kalder ?En skovl for en skovl og spade for en spade?, med andre ord ?Vi taler Dansk?. Værdierne er vigtige, for at vores kunder oplever os som en troværdig samarbejdspartner. Kort sagt er vores værdier grundstenene i vores undervisningsform. Vi sætter en stor ære i, at holde hvad vi lover. Til alle jer kommende stolte jægere, ønsker vi herfra god jagt.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
799,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Havjagt med harpun og fuldt dykkerudstyr

Åbyhøj: Dykkerbutikken

Prøv kræfter med havjagt med harpun og fuldt dykkerudstyr og nyd den betagende undervandsudsigt langs Aarhus’ kyster. Turen guides af en af Dykkerbutikkens erfarne instruktører. Du får grundig instruktion i sikkerhed og fif til jagt, så du er godt klædt på til dit undervandseventyr.
"1. okt. 2020 - 1. april 2021. Bemæk fisketegn: 40,-. Du behøver ingen dykker- eller svømmeerfaring, da du ligger med en bøje." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
400,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers sejlads med historisk skonnert

Ved Amalienborg: De Forenede Sejlskibe

2 timers sejlads under historiens vingesus med en skonnert, og få et indblik i Danmarks maritime traditioner. Undervejs bydes du på en fadøl eller vand og et stykke frisk frugt. Vælg mellem tursejlads og havnerundfart på flere forskellige datoer.
"Udvalgte dage jun- aug. Ingen fortrydelsesret. Min. 15 tilmeldte, ellers refunderes billetten. Børn under 1 år er gratis." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1549,-
værdi:
2495,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tandem- eller solospring

Maribo: Fritfald.dk

Tag springet med dette tilbud, der med garanti giver dig et sus i maven og en oplevelse, du aldrig glemmer. Her kan du sammen med professionelle instruktører fra Fritfald.dk prøve et tandemspring fra 4 km's højde eller et solospring fra 1 km's højde. Begge spring udføres i Maribo på Lolland.
" Indtil 31. dec. 2020." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide