6 flasker italiensk rødvin
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
774,-
Ikke aktivt
værdi:
1290,-,-
40%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 5/2-2016
La Tosa - Vignamorello 2013
Vinens farve er næsten kulsort og smagen koncentreret
med sorte bær, lakrids og sort peber.
Frugtsyren fra de modne Barbera-druer er ualmindeligt elegant og intens, og er med til at give vinen et langt liv.
Kan med fordel drikkes til kraftige kødretter.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos vinpalle
Se alle La Tosa - Vignamorello 2013 deals
Yderligere beskrivelse
Her er vinen, der hvert år banker de hamrende dyre Piemontesiske Barbera-vine i de italienske vinguides!
Ifølge Luca Maroni og en række andre italienske anmeldere, laves en af Italiens bedste Barbera-vine nemlig i regionen Emilia-Romagna. Den hedder Vignamorello, og er af Luca Maroni kaldt "Italiens næstbedste vin" . Det er højst usædvanligt at få så flotte anmeldelser til så lav en pris . Vi kan tilbyde dig denne fantastiske vin til kun 129 kr. Slå til før pallen er tom!
Her er virkelig gang i glasset! Farven er næsten kulsort og smagen koncentreret med sorte bær, lakrids og sort peber. Både de italienske og danske anmeldere er glade for vinen, som har fået hele 97 point fra Luca Maroni og topkarakteren 5 drueklaser fra Bibenda , som er Foreningen af Italienske Sommeliers. Ekstra Bladet og Finansbureauet har også begge givet vinen 5 store stjerner . Der er ingen tvivl om at vi har fat i en særlig vin . Gør et snusfornuftigt køb og få en elegant powervin med gemmepotentiale til under halvdelen af, hvad de koster i Piemonte!
Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren.
5 store stjerner fra Ekstra Bladet
"Nyere DOC som hedder Gutturnio og som ligger i Emilia Romagna nord for Firenze. Her er hovedruen barbera, men vinene har et helt andet udtryk end i Piemonte. Denne er næsten kulsort, koncentreret med sorte bær, lakrids, sort peber og toast i smagen. En meget spændende vin med en flot syre og lang frugtig eftersmag. Fem store stjerner."
5 stjerner fra Finansbureauet
"Kraftig og kompleks Barbera domineret norditaliener med kirsebærintensiv næse og frugtdomineret mund med fin syre og let støvet eftersmag med et hint af fad. Fin vin til prisen."
Om vinen
Her er virkelig gang i glasset! Farven er næsten kulsort og smagen koncentreret med sorte bær, lakrids og sort peber. Eftersom druerne er på nippet til at være overmodne når de høstes, er der tonsvis af moden frugt i smagen. Frugtsyren fra de modne Barbera-druer er ualmindeligt elegant og intens, og er med til at give vinen et langt liv.
Vignamorello smager hamrende godt allerede nu, men vil blive bedre og bedre for hvert år den får lov at ligge på langs.
Vignamorello indeholder 60% Barbera og 40% Bonarda. Begge druer kommer fra vinstokke med ekstremt lavt udbytte, da store dele af drueklaserne fjernes om sommeren - som man f.eks. kender det fra gode Baroloer.
La Tosa har produceret Vignamorello i adskillige år, og i takt med at vinstokkene bliver ældre og ældre, bliver vinen mere og mere fænomenal. Faktisk fik Vignamorello også de eftertragtede 5/5 drueklaser fra Foreningen af Italienske Sommeliers (Bibenda).
Den lille DOC Gutturnio er mest kendt på grund af Vignamorello, der er både den største, bedste og bedst anmeldte vin fra området.
La Tosa tager hvert år anmelderne med storm når de frigiver Vignamorello, og det bliver altid bemærket, at vinen kan drikkes ung, men har et langt, langt liv foran sig.
Den pudsige blanding af Barbera, Bonarda og diskret fadpræg, giver en varm og frugtrig smag kombineret med den kompleksitet og rygrad, som store italienske vine kan præstere.
Brug Vignamorello til en lang række kraftige kødretter, lige fra gode bøffer til simremad.
Land : Italien
Område : Emilia Romagna
Klassificering : Gutturnio Superiore D.O.C.
Vingård : La Tosa
Druer : Ca. 60% Barbera og 40% Bonarda.
Fadlagring : Samlet lagring: 10 måneder, heraf 6 måneder på 1-2 år gamle franske barriques (225 l).
Årgang : 2013
Alkohol : 14,5%
Drikkes bedst : 2016 - 2028
Om vingården
De to brødre Stefano og Ferruccio laver store, elegante vine. De kalder vinmarkerne for vingårdens hjerte og vinkælderen for vingårdens hjerne.
Den ekstraordinære kvalitet starter i marken, men resultatet af hvert års klima, kan justeres i vinkælderen, bl.a. ved at vælge lagringstype for vinen.